ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ για το τροχαίο του Παντελίδη- «Μίλησε» το DNA

Τι λέει Ανώτατο Στέλεχος της Τροχαίας στο star.gr

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ για το τροχαίο του Παντελίδη- «Μίλησε» το DNA

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του τροχαίου του Παντελή Παντελίδη, καθώς εκφράστηκαν αμφιβολίες για το ποιος ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ, από την οικογένεια Παντελίδη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του star.gr, πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Παντελής Παντελίδης ήταν ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου, το οποίο διέγραψε τρελή πορεία το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου.

Μετά το τροχαίο, εντοπίστηκε μέσα στο όχημα, αίμα και βιολογικό υλικό του εκλιπόντος και των επιβαινόντων. Πρόκειται για στοιχεία που ξεκαθαρίζουν τις θέσεις των τριών ατόμων εντός του οχήματος.

Ανώτατο στέλεχος της Τροχαίας διαβεβαίωσε στο star.gr, ότι μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης, δεν είχε παραδοθεί στην Τροχαία το ιατροδικαστικό πόρισμα, χωρίς να αποκλείει το γεγονός ότι αυτό μπορεί να παραδοθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων έδειξαν πως ο Παντελής είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πριν συμβεί το μοιραίο.

Την ίδια ώρα, οι αξιωματικοί της Τροχαίας περιμένουν τα αποτελέσματα από την εξέταση του «εγκεφάλου» του μοιραίου τζιπ, προκειμένου να διαπιστωθεί το κατά πόσο μπορεί να υπήρχε οποιοδήποτε πρόβλημα στο όχημα.

Εντωμεταξύ, η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή όρισε και δεύτερο πραγματογνώμονα, ενώ ανοιχτή μοιάζει να εί��αι η θέση της νομικής εκπροσώπησής της, μετά τις πληροφορίες για παραίτηση του έως τώρα δικηγόρου της, Πέτρου Καϊμακάμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΑΛΟΣ με τα μπρελόκ του Παντελίδη- Ποιοι εκμεταλλεύονται τη μνήμη του;

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη;

Νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παντελίδη στο Youtube από σήμερα- Τι ανακοίνωσε ο αδερφός του

Αποζημίωση στον Ρέμο για το τροχαίο του Παντελίδη – Πόσα λεφτά θα πάρει!

Επιμένει η Φρόσω: Ο Παντελίδης οδηγούσε-Δέχομαι απειλές! Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος της

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top