«Καθαρά» τα όπλα των «ληστών του Διστόμου»

Ολοκληρώθηκε στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας η βαλλιστική έρευνα

«Καθαρά» τα όπλα των «ληστών του Διστόμου»

​Καθαρά είναι τα τρία καλάσνικοφ που βρέθηκαν στη μεζονέτα στην περιοχή Χρυσή Ακτή Παναγιάς Νέας Αγχιάλου Βόλου, όπου συνελήφθησαν έπειτα από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της ΕΚΑΜ, οι καταζητούμενοι για ληστείες, Σπύρος Χριστοδούλου και Γρηγόρης Τσιρώνης, ενώ αυτοκτόνησε ο συνεργός τους, Σπύρος Δραβίλας.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ προέκυψε ότι ο οπλισμός δεν έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε εγκληματική ενέργεια.

Εν τω μεταξύ οι αρχές συνεχίζουν την ε��ονυχιστική έρευνα στο κρησφύγετο αναζητώντας αποτυπώματα και DNA ασύλληπτων συνεργών τους, καθώς όπως λένε κάτοικοι της περιοχής στο σπίτι μπαινόβγαιναν τουλάχιστον πέντε άτομα.

Μεταξύ άλλων έχουν ανακαλύψει δεσμίδα με χρήματα, κάρτες sim, ενώ ερευνούν τα τηλέφωνα και τις πλαστές ταυτότητες που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της συμμορίας.

Να σημειωθεί ότι ο εισαγγελέας απήγγειλε στους συλληφθέντες τρεις βαριές κακουργηματικές κατηγορίες και συγκεκριμένα για διακεκριμένη οπλοκατοχή, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και ληστεία κατά συρροή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top