Θεσσαλονίκη: ΑΥΤΟ είναι το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων!

Αναλυτικά οι μέρες και οι ώρες λειτουργίας

Θεσσαλονίκη: ΑΥΤΟ είναι το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων!

​Τα εμπορικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνουν ανοιχτά την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, με προτεινόμενο ωράριο από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα και από τις 18/12 τίθεται σε ισχύ το εορταστικό ωράριο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, το ωράριο διαμορφώνεται ως εξής: στις 18, 19, 22, 23, 29 και 30 Δεκεμβρίου, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 10 π.μ – 9 μ.μ.

Το Σάββατο στις 20 και στις 27 Δεκεμβρίου, θα λειτουργήσουν από τις 10 π.μ - 5 μ.μ το και τις Κυριακές 21 και 28 του μήνα, θα είναι ανοιχτά από τις 10 π.μ – 6 μ.μ.

Την παραμονή των Χριστουγέννων και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων είναι από τις 10 π.μ - 5 μ.μ., ενώ ανήμερα των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, στις 26 Δεκεμβρίου αλλά και τη δεύτερη μέρα του νέου έτους, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά. Η αργία αυτή αποφασίστηκε σε αντικατάσταση της εργασίας για την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου.

Όσον αφορά στην Κυριακή 28 Δεκεμβρίου, ο ΕΣΘ διευκρινίζει ότι επιτρέπεται να είναι ανοιχτά μόνο τα καταστήματα, που έχουν συνολική επιφάνεια εμβαδού μέχρι 250 τμ, δεν ανήκουν σε αλυσίδα καταστημάτων (εξαιρουμένων των περιπτώσεων franchising), δεν λειτουργούν σε κατάστημα εντός καταστήματος και δεν βρίσκονται σε εμπορικά κέντρα ή σε εκπτωτικά καταστήματα ή χωριά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top