Σαν σήμερα η ρουκέτα της 17 Νοέμβρη σκότωσε τον Θάνο Αξαρλιάν

22 χρόνια από τον άδικο χαμό του

Σαν σήμερα η ρουκέτα της 17 Νοέμβρη σκότωσε τον Θάνο Αξαρλιάν

​Άσχημες μνήμες ξυπνάει η σημερινή μέρα σε συγγενείς και φίλους του Θάνου Αξαρλιάν, ο οποίος έχασε την ζωή του πριν 22 χρόνια, από τρομοκρατική επίθεση της 17 Νοέμβρη.

axarlian.jpg
Ο 20χρονος τότε φοιτητής περπατούσε αμέριμνος στη διασταύρωση της οδούς Καραγιώργη Σερβίας με την οδό Βουλή, όταν ξαφνικά μια φονική ρουκέτα που ήταν τοποθετημένη στο αμάξι του τότε Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Παλαιοκρασσά, τον σκότωσε!

Η υπόθεση είχε σοκάρει το πανελλήνιο, ενώ η εικόνα του αιμόφυρτου νεαρού και ενός άνδρα να θρηνεί από πάνω του προκαλεί ανατριχίλα.

Suggnome-kuria-Axarlian-alla-den-uparkhei-philotimo-kai-axioprepeia.jpg
Ο Θάνος έχασε άδοξα τη ζωή του επειδή ήταν τη λάθος στιγμή, στο λάθος σημείο, ενώ δύο μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης, ο Δημήτρης Κουφοντίνας και ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, είχαν χαρακτηρίσει τον άδικο χαμό του «παράπλευρη απώλεια», προκαλώντας την οργή και τον θυμό όλων.

10501615_10203173051060714_6365984770458055593_n.jpg
Σήμερα οι συγγενείς του και οι φίλοι του τελούν βουβό, οργισμένο μνημόσυνο για τον 20χρονο Θάνο. Από το βράδυ της Κυριακής, μια εικόνα αλλά και ένα βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ως μια σιωπηλή διαμαρτυρία αλλά και συμπαράσταση στους δικούς του ανθρώπους από όλους τους άγνωστες πολίτες.

aksarlian.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top