Συναγερμός στην ΕΛ. ΑΣ μετά από την επιστολή του Κ. Σακκά

Έδωσε το παρόν μετά την εξαφάνισή του

Συναγερμός στην ΕΛ. ΑΣ μετά από την επιστολή του Κ. Σακκά

​Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ μετά την επανεμφάνιση του Κώστα Σακκά, μέσω επιστολής που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στην επιστολή του ο καταζητούμενος από την αντιτρομοκρατική, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς» καταφέρεται εναντίον του πολιτικού συστήματος και των ΜΜΕ και τονίζει ότι δεν έχει καταδικαστεί από κανένα δικαστήριο.

Ο Σακκάς αρνείται ότι παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί, ενώ καταφέρεται εναντίον μερίδας δημοσιογράφων, κατηγορώντας τους για προπαγάνδα.

Ανάμεσα στα άλλα, καλεί τους πολίτες να αντισταθούν «στην κυρίαρχη ηθική που θέλει τον άνθρωπο υποταγμένο και με σκυμμένο το κεφάλι μπροστά στους δυνάστες του», ενώ μεταξύ άλλων αναφέρει στην επιστολή του:

«Οφείλουμε να αντιπαλέψουμε τις λογικές που θέλουν μάταιη κάθε πραγματική αντίσταση, που θέλουν ανώφελο κάθε πραγματικό αγώνα, που θέλουν ανύπαρκτη κάθε προοπτική για την κοινωνική απελευθέρωση από τα δεσμά του κεφαλαίου και του κράτους».

Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής θεωρούν αυθεντική την επιστολή του Σακκά, ο οποίος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρει μέρος σε ένα μελλοντικό χτύπημα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top