Κι όμως γίνεται: Αθήνα - Θεσσαλονίκη με 9 ευρώ!

Μειωμένες τιμές και προσφορές ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Πρώτη ανάρτηση: 13/02/2014 00:41​

Όσοι προτιμήσουν το τραίνο για τις μετακινήσεις τους στη διαδρομή Αθήνα- Θεσσαλονίκη θα επωφ��ληθούν μειωμένες τιμές αλλά και προσφορές στα εισιτήρια από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Τα οφέλη αυτά θα μπορούν να επωφεληθούν όσοι επιβάτες εγγραφούν στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.trainose.gr. Εκεί θα βρουν εισιτήρια στην τιμή των 9, 19 και 29 ευρώ για τη Β' θέση ή 39 ευρώ για την Α' θέση.

Για τις βραδινές αμαξοστοιχίες στη διαδρομή Αθήνα- Θεσσαλονίκη (αμαξοστοιχία 600) με ώρα αναχώρησης 23:55 από Αθήνα και στη διαδρομή Θεσσαλονίκη- Αθήνα (αμαξοστοιχία 601) με ώρα αναχώρησης 23:00 από Θεσσαλονίκη, οι επιβάτες μπορούν να εκδώσουν εισιτήρια με επιστροφή και για κρατήσεις τουλάχιστον 72 ώρες πριν από την αναχώρηση της αμαξοστοιχίας με τις εξής τιμές:
-Κανονικό μετ' επιστροφής Β' Θέση για ένα άτομο: 34,10 ευρώ

-Φοιτητικό μετ' επιστροφής Β' Θέση για ένα άτομο: 32,00 ευρώ

-Φοιτητικό-Πολύτεκνο μετ' επιστροφής για ένα άτομο: 18,80 ευρώ

Επιπλέον, οι επιβάτες μπορούν να προμηθευτούν από επιλεγμένα σημεία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ τις «Οικογενειακές Κάρτες», με τις οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύσουν με όλα τα μέλη της οικογένειας σε προνομιακές τιμές.

Σημειώνεται πως σε όλες τις παραπάνω τιμές των εισιτηρίων δεν υπάρχουν έξτρα τέλη, φόροι ή άλλες χρεώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top