Θρίλερ με αρπαγή Τούρκου πρόσφυγα στην Αθήνα!

ΔΕΙΤΕ τι ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ

​Την απαγωγή τούρκου πρόσφυγα από τα Εξάρχεια το βράδυ της Πέμπτης, καταγγέλλουν σε ανακοίνωσή τους το ��λληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, το Δίκ��υο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών και η Ομάδα Δικηγόρων για τα δικαιώματα Προσφύγων και Μεταναστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα της Παρασκευής έγινε δήλωση εξαφάνισης του συγκεκριμένου ατόμου στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων και το μεσημέρι του Σαββάτου μεσημέρι υποβλήθηκε μήνυση για αρπαγή.

Η υπόθεση ανατέθηκε από την ΕΛ.ΑΣ στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών προκειμένου να διερευνηθεί, ενώ για το συγκεκριμένο θέμα δόθηκε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Δικτύου Μεταναστών και Προσφύγων στην οδό Τσαμαδού.

Εκεί αναφέρθηκε ότι αρκετές ώρες αργότερα βρέθηκε στην Αντιτρομοκρατική της Κωνσταντινούπολης, όπου φέρεται να ανακρίνεται.

Από την άλλη η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε ανακοίνωση το βράδυ της Κυριακής, σημειώνοντας ότι καμία αυτοπρόσωπη παρουσία του Μπουλούτ Γιαϊλά, καθώς και καμία επίσημη καταχώρηση ή καταγραφή της παρουσίας του στη χώρα δεν προκύπτει στις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: «Για τον συγκεκριμένο Τούρκο υπήκοο, καμία αυτοπρόσωπη παρουσία του καθώς και καμία επίσημη καταχώρηση ή καταγραφή της παρουσίας του στη χώρα δεν προκύπτει στις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο ίδιος Τούρκος υπήκοος επίσης ουδέποτε κατέθεσε αίτημα για πολιτικό άσυλο».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top