Το Μουσείο της BMW στο Μόναχο διοργανώνει μια ιδιαίτερη έκθεση στο πλαίσιο της διεθνούς περιοδείας BMW Art Car World Tour, τιμώντας τα 50 χρόνια της θρυλικής συλλογής BMW Art Cars και της εμβληματικής BMW Σειράς 3..
Η έκθεση άνοιξε τις πύλες της στους επισκέπτες στις 17 Ιουνίου, αμέσως μετά τον αγώνα 24 Ωρών του Le Mans – γεγονός που μόνο τυχαίο δεν είναι, καθώς εκεί έκανε τη λαμπερή του πρεμιέρα το πρώτο BMW Art Car, δημιουργία του Alexander Calder, το 1975.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως την 1η Φεβρουαρίου 2026, και θα φιλοξενήσει τρία Art Cars βασισμένα στην BMW Σειρά 3: την BMW M3 GTR του Sandro Chia και τις BMW M3 (Group A), σχεδιασμένες από τους Michael Jagamara Nelson και Ken Done, αντίστοιχα.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.