Πως μπορείτε να κερδίσετε μία Aprilia RS 457

Πάρτε μέροις στην μεγάλη γιορτή Aprilia All Stars

Πως μπορείτε να κερδίσετε μία Aprilia RS 457

Απομένουν λιγότερο από τρεις εβδομάδες μέχρι το Aprilia All Stars, τη μεγάλη γιορτή της Aprilia, ένα από τα πολυαναμενόμενα γεγονότα για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Και το πρόγραμμα μιας ημέρας που υπόσχεται να είναι μοναδική αρχίζει να διαμορφώνεται, με μοτοσυκλέτες και πρωταθλητές, θεάματα γεμάτα αδρεναλίνη και διασκέδαση για όλους.

Μάλιστα, όσοι βρεθούν στο Misano, θα έχουν μια ανεπανάληπτη ευκαιρία να ανταμείψουν το πάθος τους για τις μοτοσυκλέτες: στο τέλος της ημέρας θα κληρωθεί μία Aprilia RS 457. Πρόκειται για τη νέα σπορ μοτοσυκλέτα, που συνδυάζει τη σχεδίαση και την τεχνολογία της Aprilia για μέγιστη διασκέδαση στην πίστα και τον δρόμο.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο, 8 Ιουνίου, στο Misano World Circuit. Θα είναι μία εξαιρετική εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο, όπου οι παραβρισκόμενοι θα δουν από κοντά τις φανταστικές μοτοσυκλέτες Aprilia RS-GP που αγωνίζονται στο MotoGP και θα συναντήσουν τους αναβάτες της Aprilia Racing, τόσο από την Factory Team όσο και από την Team Track House: Aleix Espargaró, Maverick Viñales, Lorenzo Savadori, Miguel Oliveira και Raul Fernandez.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top