Η Nissan Formula E Team είναι έτοιμη για να πρωταγωνιστήσει στο Μονακό

Η μεγάλη πρόκληση

Nissan Formula E Team: Έτοιμη Να Πρωταγωνιστήσει Στο Μονακό

Η Nissan Formula E Team βρίσκεται λίγο πριν από μια ακόμα μεγάλη πρόκληση στο θρυλικό Circuit de Monaco, καθώς το πρωτάθλημα θα βρεθεί στο πριγκιπάτο για τον Γύρο 8 της 10ης σεζόν, με τους Oliver Rowland και Sacha Fenestraz να αναζητούν και οι δύο μια πολύ καλή εμφάνιση. 

Ο Oliver Rowland έχει βρεθεί αρκετές φορές στο βάθρο του Μονακό στην αγωνιστική του καριέρα, έχοντας γνωρίσει επιτυχίες σε GP2 Series, Formula 2 και Formula E, συμπεριλαμβανομένης της pole position και της δεύτερης θέσης με την ομάδα το 2019. Έχοντας βρεθεί στο βάθρο σε τέσσερις από τους τελευταίους πέντε αγώνες της σεζόν 10, ο Rowland θέλει να διατηρήσει αυτήν την φόρμα για να παραμείνει στη μάχη του πρωταθλήματος. 

Nissan Formula E Team: Έτοιμη Να Πρωταγωνιστήσει Στο Μονακό

Δίπλα του, ο Sacha Fenestraz θα έχει ανεβασμένη ψυχολογία από την επιστροφή στους πόντους στο Misano, όπου κατέκτησε το top-10 και στους δύο αγώνες. Ο Γαλλοαργεντινός έχει επίσης καλές αναμνήσεις από το Μονακό. Έχοντας κερδίσει εκεί στο Eurocup της Formula Renault, ο Fenestraz έπιασε υψηλές επιδόσεις στην παρθενική του επίσκεψη στην πίστα στη Formula E πέρυσι, πετυχαίνοντας τον ταχύτερο γύρο και τερματίζοντας τέταρτος στο E-Prix. 

Η πίστα μήκους 3.337 χιλιομέτρων περιλαμβάνει κάποια από τα πιο γνωστά σημεία του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως το Grand Hotel Hairpin και το δύσκολο La Rascasse κοντά στην γραμμή του τερματισμού. Πρόκειται μια δύσκολη πίστα για προσπέραση, ωστόσο η Formula E έχει καταρρίψει αυτή τη θεωρία τις τελευταίες σεζόν. 

Nissan Formula E Team: Έτοιμη Να Πρωταγωνιστήσει Στο Μονακό

Πριν από τον αγώνα, η Nissan Formula E Team κυκλοφόρησε το playlist «Sounds of Season 10» – ένα μουσικό κομμάτι που αποτυπώνει τέλεια την κουλτούρα και την ατμόσφαιρα του λαμπερού Μόντε Κάρλο. Αποτελεί μέρος μιας ειδικής συνεργασίας με τον Γερμανό σύγχρονο συνθέτη Mathias Rehfeldt για τη σεζόν 2023/24, εμφυσώντας την ουσία της Formula E σε μια σειρά από soundtracks με τίτλο "Electric Legacy".

Ο αγώνας θα λάβει χώρα το Σάββατο 27 Απριλίου, με ώρα εκκίνησης στις 15:00 CEST (UTC +2). 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top