Πότε έρχεται το νέο MINI Aceman

Ολκληρώνεται η γκάμα της νέας γενιάς MINI

Πότε έρχεται το νέο MINI Aceman

Οι φίλοι της MINI μπορούν να προσβλέπουν σε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα 18η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου. Από τις 25 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου, η MINI θα παρουσιάσει τη νέα γενιά της νέας Οικογένειας MINI στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Κίνας, στο Πεκίνο. Στο πλαίσιο της κινεζικής έκθεσης αυτοκινήτου με θέμα "Νέα εποχή, νέα αυτοκίνητα", η MINI γιορτάζει την παγκόσμια πρεμιέρα του πρώτου MINI Aceman. Με την ανεξάρτητη, αμιγώς ηλεκτρική φιλοσοφία του, το MINI Aceman τοποθετείται μεταξύ του MINI Cooper και του MINI Countryman.

Πότε έρχεται το νέο MINI Aceman

Μαζί με το ηλεκτρικό MINI Cooper και στις δύο εκδόσεις ισχύος "E" και "SE" και το MINI John Cooper Works Countryman ALL4 με το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης, η MINI παρουσιάζει τη γκάμα του νέου προϊοντικού χαρτοφυλακίου της στην έκθεση Auto China 2024.

Πότε έρχεται το νέο MINI Aceman

Η Auto China διοργανώνεται στο Πεκίνο κάθε δύο χρόνια από το 1990. Σε έναν εκθεσιακό χώρο που εκτείνεται σε μια επιφάνεια άνω των 200.000 τ.μ., περισσότεροι από 700 εκθέτες παρουσιάζουν τα προϊόντα τους στη μεγαλύτερη σήμερα αγορά αυτοκινήτου στον κόσμο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top