Η Audi και οι χιονοδρομίες

Η Audi και τα αλπικά αθλήματα είναι στενά συνδεδεμένα εδώ και δεκαετίες

Συνεργασία  της Audi με την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ)

Έχοντας πίσω της μία μεγάλη παράδοση υποστήριξης στα αλπικά αθλήματα σε όλο τον κόσμο, η Audi είναι εδώ και δεκαετίες μεγάλος χορηγός των Εθνικών Ομάδων και Ομοσπονδιών πολλών χωρών, βασικός χορηγός της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας (FIS) και βασικός χορηγός του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Η δέσμευση αυτή παρέχει στην Audi το ιδανικό σκηνικό για να παρουσιάσει την σπορ διάσταση της μάρκας σε συνδυασμό με έννοιες όπως η τεχνολογική καινοτομία και η βιωσιμότητα.Στο πλαίσιο αυτής της μακράς συνύπαρξης της Audi με τα αλπικά αθλήματα, η εταιρεία με σήμα τα τέσσερα δαχτυλίδια προχωρά σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ).

Συνεργασία  της Audi με την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ).

Αποτελεί μία ιδανική ευκαιρία για να προσεγγίσει η μάρκα ένα πιο νεανικό κοινό με περιπετειώδες lifestyle, κάτι που ταιριάζει απόλυτα με το πάντα ανήσυχο και γεμάτο δυναμισμό DNA της.Μέσα από αυτή την συνεργασία, η Audi αναδεικνύει και στην Ελλάδα την στενή της σχέση με τα χειμερινά αγωνίσματα. Και παράλληλα, με τεχνολογίες όπως η τετρακίνηση quattro και η ηλεκτροκίνηση, φέρνει στο φυσικό τους περιβάλλον έννοιες όπως η τεχνολογική υπεροχή, οι κορυφαίες επιδόσεις και η βιωσιμότητα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top