Δείτε τις πωλήσεις της VW στην Ελλάδα το 2023

Πόσα επαγγελματικά αυτοκίνητα παρέδωσε η VW

Δείτε τις πωλήσεις της VW στην Ελλάδα το 2023

Το 2023 η Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα (VWCV) παρέδωσε στους πελάτες της συνολικά 409.400 οχήματα. Κάτι που αντιστοιχεί σε αύξηση 24,6% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι, όταν οι επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία και οι αβεβαιότητα στις αλυσίδες εφοδιασμού περιόρισαν σημαντικά την παραγωγή και την παράδοση οχημάτων στους πελάτες. Η κατάσταση της παραγωγής και συνεπώς και οι παραδόσεις στους πελάτες βελτιώθηκαν σημαντικά το 2023.

Πόσα επαγγελματικά αυτοκίνητα παρέδωσε η VW

Η αύξηση αυτή αφορά όλα τα μοντέλα. Χάρη στη συνεχή αύξηση των παραδόσεων του αμιγώς ηλεκτρικού ID. Buzz κατά τη διάρκεια του έτους, ο αριθμός των ηλεκτρικών μοντέλων που παραδόθηκαν σχεδόν τετραπλασιάστηκε: από τις 7.500 μονάδες που ήταν το 2022, στις 29.300 για το 2023, ενώ και το μερίδιο των ηλεκτρικών οχημάτων που πωλήθηκαν από την VWCV ανήλθε σε 7,1%.

Σε σχέση με το 2022 πέρυσι η Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα σημείωσε εντυπωσιακή αύξηση πωλήσεων στην ελληνική αγορά. Οι πωλήσεις της μάρκας αυξήθηκαν κατά 170% και αντιστοιχούν σε ένα μερίδιο αγοράς μεγαλύτερο κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες.

Πόσα επαγγελματικά αυτοκίνητα παρέδωσε η VW

Αυτή η εντυπωσιακή αύξηση στις πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων αποτελεί ένδειξη της επιτυχημένης στρατηγικής της Volkswagen. Η αύξηση 170% στις πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων δείχνει ότι οι επιχειρηματίες και οι επαγγελματίες στην Ελλάδα βρίσκουν τα προϊόντα της Volkswagen εξαιρετικά ελκυστικά και αξιόπιστα για τις επιχειρηματικές τους ανάγκες.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top