Τώρα το MINI Countryman C με τρικύλιδρο βενζινοκινητήρα

«Φουλαρισμένο» επιδόσεις και τεχνολογία

Τώρα το MINI Countryman C με τρικύλιδρο βενζινοκινητήρα

Παρουσιάζοντας τα νέα μοντέλα, η MINI περιγράφει τα επίπεδα απόδοσης των βενζινοκινητήρων της για το MINI Countryman με το γράμμα C και για την πιο ισχυρή παραλλαγή με το S. Διατίθεται επίσης μια έκδοση diesel. Με το MINI Countryman C, η μάρκα συνδυάζει το υψηλό επίπεδο οδηγικής άνεσης και ευρυχωρίας με έναν αποδοτικό 3-κύλινδρο βενζινοκινητήρα. «Ως εισαγωγικό μοντέλο, το MINI Countryman C συνδυάζει τα τυπικά χαρακτηριστικά MINI, όπως η ευελιξία και η διασκεδαστική οδήγηση, με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό», ανέφερε η Stefanie Wurst, επικεφαλής της μάρκας MINI.

Το εσωτερικό του MINI Countryman C

Στο επίκεντρο της μινιμαλιστικής σχεδίασης του εσωτερικού βρίσκεται η στρογγυλή οθόνη OLED διαμέτρου 240 mm. Το νέο κεντρικό όργανο με την υψηλής ποιότητας γυάλινη επιφάνεια επιτρέπει τον άνετο και διαισθητικό χειρισμό όλων των συστημάτων ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και υποβοήθησης οδήγησης μέσω αφής ή φωνητικών εντολών. Τα MINI Experience Modes αλλάζουν την εμφάνιση του cockpit με ένα συνδυασμό οπτικού σχεδιασμού, φωτισμού περιβάλλοντος και ηχητικών μοτίβων. Όλες οι λειτουργίες οδήγησης μπορούν να ελέγχονται μέσω μπάρας διακοπτών MINI.

Το MINI Countryman C

Για πρώτη φορά, το Driving Assistant Plus προσφέρει στο MINI Countryman την επιλογή μερικώς αυτοματοποιημένης οδήγησης επιπέδου 2 σε διαδρομές που μοιάζουν με αυτοκινητόδρομο. Αυτό σημαίνει ότι ο οδηγός μπορεί να αφήσει τα χέρια του από το τιμόνι μέχρι την ταχύτητα των 60 km/h, με την προϋπόθεση ότι συνεχίζει να παρακολουθεί προσεκτικά την κυκλοφορία και παραμένει έτοιμος να επέμβει ανά πάσα στιγμή.

Το MINI Countryman C

Με ισχύ 170 hp, το βασικό μοντέλο επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε 8,3 δευτερόλεπτα και φτάνει σε τελική ταχύτητα τα 212 km/h. Με ροπή 280 Nm και την αποδοτική τεχνολογία TwinPower Turbo, το όχημα διαθέτει την απαραίτητη ισχύ και απόκριση για την γνώριμη διασκεδαστική οδήγηση ΜΙΝΙ. Η ενσωματωμένη ήπια υβριδική τεχνολογία χρησιμοποιείται για την ανάκτηση ενέργειας κατά την πέδηση ενισχύοντας τον κινητήρα εσωτερικής καύσης στις επιταχύνσεις με ηλεκτρική ισχύ 14 kW. Αυτό μειώνει την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων του MINI Countryman C (συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου: 6,5 - 6,1 l/100 χλμ: 146 - 138 g/km σύμφωνα με το πρότυπο WLTP).

Το MINI Countryman C

Σε εκτός δρόμου διαδρομές, η απόσταση από το έδαφος των 202 mm και το δυναμικό πλαίσιο παρέχουν πρόσθετη ασφάλεια και άνεση. Για το νέο MINI Countryman C διατίθενται ζάντες ελαφρού κράματος σε διάφορα σχέδια και διάμετρο από 17 έως 21 ίντσες. Η δομή εκδόσεων της νέας οικογένειας MINI προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών εξατομίκευσης με τις νέες παραλλαγές Essential, Classic, Favoured και JCW.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top