Η Ford Mustang Mach-E έγινε... «ασθενοφόρο»

Γιατί η ταχύτητα παίζει άμεσο ρόλο στην διάσωση

Η Ford Mustang Mach-E έγινε... ασθενοφόρο

Προκειμένου να φτάσουν στα επείγοντα περιστατικά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, οι διασώστες της υπηρεσίας ασθενοφόρων του Λονδίνου χρησιμοποιούν 42 ειδικά προσαρμοσμένες Ford Mustang Mach-E της Μονάδας ταχείας ανταπόκρισης (Fast Response Unit - FRU). Ο Marek χρησιμοποιεί μια από αυτές και έχοντας πάντα μαζί του το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού που υπάρχει σε ένα ασθενοφόρο, αξιοποιεί στο έπακρο τόσο την ευελιξία όσο και τις επιδόσεις της ηλεκτρικής Mustang Mach-E για να κόψει δρόμο και να αποφύγει την κίνηση της πόλης.

Η Ford Mustang Mach-E έγινε... ασθενοφόρο

Η υπηρεσία ασθενοφόρων του Λονδίνου επιδιώκει ο στόλος των οχημάτων έκτακτης ανάγκης που χρησιμοποιεί να έχει τις χαμηλότερες δυνατές εκπομπές ρύπων και η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E αποτελεί αναπόσπαστο «εργαλείο» για να το πετύχει.

Η υπηρεσία διαθέτει ήδη περισσότερες από 40 Mustang Mach-E, οι οποίες χρησιμοποιούνται ως Μονάδες Ταχείας Ανταπόκρισης (FRU) και επιλέχθηκαν με κριτήριο την ταχύτητα, την ευελιξία και την αυτονομία τους που είναι ικανή να καλύψει τις απαιτήσεις μιας 12ωρης βάρδιας.Με τα συγκεκριμένα οχήματα η London Ambulance Service πιστεύει ότι διαθέτει τον μεγαλύτερο ηλεκτρικό στόλο οχημάτων από οποιαδήποτε υπηρεσία έκτακτης ανάγκης στο Ην. Βασίλειο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top