Ο “Λύκος” της Loncin και το...δάσος

Το XWolf 1000 δέιχνει ασταμάτητο

Το Loncin XWolf 1000

Ο “Λύκος” της Loncin είναι το ισχυρότερο ATV ευρείας παραγωγής στον πλανήτη και διαθέτει χαρακτηριστικά που το καθιστούν ναυαρχίδα της κατηγορίας. Η Loncin συνεχίζει την κατά μέτωπον επίθεση στη δημοφιλή κατηγορία των ATV με κινητήρα λίτρου και με το XWolf 1000 δείχνει το δρόμο για την κατάκτηση της κορυφής. Για το λόγο αυτό είναι εξοπλισμένο με τον πιο δυνατό κινητήρα ανεξαρτήτως κυβισμού, έναν υπερσύγχρονο υγρόψυκτο V-2 χωρητικότητας 976cc και απόδοσης 99,2 ίππων! Όσο και να ψάξει κανείς, τέτοια ιπποδύναμη δεν θα βρεί.

Το Loncin XWolf 1000

Χάρη στο μεγάλο ρεζερβουάρ των 35 λίτρων οι εξερευνήσεις απαλάσσονται από το άγχος του ανεφοδιασμού, ενώ οι τεράστιες σχάρες μπροστά και πίσω επιτρέπουν τη μεταφορά κάθε είδους φορτίου, φιλοξενώντας με ασφάλεια αντικείμενα βάρους έως και 136 κιλών.

Το Loncin XWolf 1000

Κάτι επίσης ευχάριστο είναι η δυνατότητα του Xwolf να αναπτύσσει τελική ταχύτητα 120Km/h, κάτι που δίνει την ευκαιρία στον αναβάτη να κινηθεί γρήγορα σε ανοιχτούς δρόμους και να συντομεύει σημαντικά το χρόνο της διαδρομής. Αν υπάρχει και συνεπιβάτης ακόμα καλύτερα τα πράγματα για αυτόν, καθόσον τον περιμένουν μια αρχοντική υπερυψωμένη σέλα με πλάτη υποστήριξης και τεράστιες χειρολαβές και μαρσπιέ! Και όσον αφορά στη φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών, υπάρχει και μια θύρα USB στον στάνταρ εξοπλισμό!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top