H CUPRA και το America’s Cup μια... γροθιά

Τι περιλαμβάνει η μεγάλη συνεργασία

Η CUPRA θα συνεργαστεί με το 37ο America’s Cup

Η CUPRA θα συνεργαστεί με το 37ο America’s Cup, σε ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως αθλητικά γεγονότα. Για πρώτη φορά ο κόσμος της ιστιοπλοΐας κάνει τη Βαρκελώνη πατρίδα του και αναμένεται το event αυτό να είναι το πιο συναρπαστικό στην ιστορία του.

Η έναρξη αυτή της συνεργασίας ξεκίνησε στη La Barceloneta -παραθαλάσσια περιοχή της Βαρκελώνης- όπου η μάρκα αποκάλυψε το «CUPRA Cube». Το καινοτόμο χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης σε συνεργασία με την Omega, αναδεικνύει τον ισχυρισμό «Δύο όνειρα. Μία αντίστροφη μέτρηση». Μόλις το χρονόμετρο φτάσει στο μηδέν, όχι μόνο θα δώσει την έναρξη του Cup αλλά θα παρουσιάσει ταυτόχρονα και τις πρώτες εικόνες του νέου CUPRA Terramar, του Επίσημου Αυτοκινήτου της διοργάνωσης.

Η CUPRA θα συνεργαστεί με το 37ο America’s Cup

Ως Παγκόσμιος Συνέταιρος, η CUPRA θα έχει σημαντική παρουσία σε όλη τη διάρκαεια του event, ερχόμενη σε επαφή με τους fans της ιστιοπλοΐας και ενισχύοντας παγκοσμίως το προφίλ της.Το America’s Cup είναι ένας αγώνας στον οποίο δεν υπάρχει δεύτερη θέση. Ή κερδίζεις ή χάνεις.

Ξεκίνησε το 1851 και έχει παγκόσμια απήχηση. Σκοπός του είναι να συνδυάσει απόδοση με καινοτομία, χαρακτηριστικά που είναι βαθιά συνδεδεμένα με το DNA της CUPRA. To event θα γίνει γύρω από το Port Vell -το λιμάνι της Βαρκελώνης- και κατά μήκος της μαρίνας στο Port Olímpic.εια του event, ερχόμενη σε επαφή με τους fans της ιστιοπλοΐας και ενισχύοντας παγκοσμίως το προφίλ της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top