Το Kymco CV-L6 είναι για όσους αγαπούν την περιπέτεια

Δείτε τα χαρακτηριστικά του

Το Kymco CV-L6 είναι για όσους αγαπούν την περιπέτεια

Η Kymco προτείνει το νέο CV-L6 σαν το μοντέλο που θα προσφέρει λύσεις τόσο στις καθημερινές διαδρομές εντός και εκτός πόλης, όσο και στις εκτός δρόμου αναζητήσεις. Η τεχνολογία του εστιάζει στην άνεση, την ασφάλεια, την ευκολία και τις επιδόσεις, ταυτόχρονα στην προσβασιμότητα και την ευκολία. Τροφοδοτείται από τον ίδιο κινητήρα που χρησιμοποιεί το εντυπωσιακό maxi-scooter AK550, ένα υγρόψυκτο δικύλινδρο εν σειρά σύνολο χωρητικότητας 550cc και απόδοσης 51 ίππων.

Ο σκληροτράχηλος χαρακτήρας αναδεικνύεται από τις ζάντες αλουμινίου με τα ελαστικά διπλής χρήσης και τη μεγάλη διαδρομή των αναρτήσεων, η οποία χαρακτηρίζεται από το ανεστραμμένο πιρούνι και το έκκεντρα τοποθετημένο μονό αμορτισέρ. Εντυπωσιακό και με προδιαγραφές μοτοσυκλέτας το αλουμινένιο ψαλίδι, εξίσου εντυπωσιακά και τα φρένα της Brembo με τα τρία ευμεγέθη δισκόφρενα και τις τετραπίστονες ακτινικές δαγκάνες.

Η Kymco έχει αναπτύξει το CV-L6 γύρω από ένα νέο και ιδιαίτερα ελαφρύ πλαίσιο, που προσφέρει χαμηλό ύψος σέλας καθιστώντας το μοντέλο προσβάσιμο σε ένα ευρύ φάσμα αναβατών. Στη σχεδίαση του έτοιμου για περιπέτεια maxi scooter προστίθενται τα ενσωματωμένα αξεσουάρ αποσκευών της Givi, τα οποία αποτελούνται από πλαϊνές βαλίτσες και top case. H χρηστικότητα όμως δεν σταματά εδώ, από τη στιγμή που ο αναβάτης μπορεί να επέμβει προσθαφαιρώντας σέλα συνεπιβάτη και σχάρες, δημιουργώντας έτσι ένα σύνολο που θα καλύψει πολλαπλές ανάγκες!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top