Το νέο ηλεκτρικό MINI Countryman SE ALL4 σας πάει...παντού

Οι δυνατότητες που έχει εκτός δρόμου

Το νέο ηλεκτρικό MINI Countryman SE ALL4 σας πάει...παντού

Το αμιγώς ηλεκτρικό MINI Countryman SE ALL4  είναι ένα ευρύχωρο όχημα παντός εδάφους, απαλλαγμένο από εκπομπές ρύπων, ευέλικτο και έτοιμο για περιπέτεια. Χρήσιμα εργαλεία στη φαρέτρα του είναι η ισχυρή τετρακίνηση ALL4, οι εκτεταμένες λειτουργίες υποβοήθησης οδήγησης, η μερικώς αυτοματοποιημένη οδήγηση επιπέδου 2 και η ηλεκτρική αυτονομία που φτάνει έως και τα 433 χιλιόμετρα σύμφωνα με τον κύκλο WLTP.

Το εσωτερικό του νέου ηλεκτρικού MINI Countryman SE ALL4
Το κεντρικό σημείο του cockpit στο MINI Countryman SE ALL4 είναι η στρογγυλή οθόνη OLED. Το κεντρικό όργανο με διάμετρο 240 mm και η γυάλινη επιφάνεια υψηλής ποιότητας ελέγχει ταυτόχρονα το infotainment και τα συστήματα υποβοήθησης. Με το νέο MINI Operating System 9, η διαχείριση όλων των λειτουργιών του οχήματος μπορεί να γίνεται διαισθητικά μέσω αφής ή φωνητικού βοηθού.Τα MINI Experience Modes προορίζονται για ιδιαίτερα συναρπαστικές εμπειρίες οδήγησης. 

Δύο ισχυροί ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν συνολικά 230 kW/313 hp και ροπή 494 Nm υποστηρίζουν το MINI Countryman SE ALL4 σε όλα τα εδάφη. Μαζί, επιταχύνουν το όχημα από τα 0 στα 100 km/h σε 5,6 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 180 km/h. Η ισχυρή μπαταρία έχει ενεργειακό περιεχόμενο 66,45 kWh.

Το νέο ηλεκτρικό MINI Countryman SE ALL4
Καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης υποστηρίζουν τον οδηγό εν κινήσει.Με το Driving Assistant Professional, το MINI Countryman SE ALL4 προσφέρει για πρώτη φορά μερικώς αυτοματοποιημένη οδήγηση επιπέδου 2 σε διαδρομές που μοιάζουν με αυτοκινητόδρομο. Αυτό επιτρέπει στον οδηγό να αφήνει το τιμόνι σε ταχύτητες έως 60 km/h, αρκεί να παρακολουθεί συνεχώς την κυκλοφορία και να παραμένει σε ετοιμότητα για άμεση παρέμβαση εάν χρειαστεί. Επιπλέον, το σύστημα μπορεί να εντοπίζει τα κενά στην κυκλοφορία που είναι απαραίτητα για την αλλαγή λωρίδας προς την έξοδο. Στη συνέχεια ρυθμίζει τη βέλτιστη ταχύτητα για υποβοηθούμενες αλλαγές λωρίδας.

Το νέο ηλεκτρικό MINI Countryman SE ALL4
Με ταχεία φόρτιση συνεχούς ρεύματος (DC) έως και 130 kW, μόλις 30 λεπτά αρκούν για την πλήρωση της μπαταρίας από το 10% στο 80%.Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τη διαδικασία φόρτισης ανά πάσα στιγμή μέσω εύχρηστων ρυθμίσεων και να τις προβάλλουν μέσω του MINI app.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top