Ducati DesertX Rally: Πότε έρχεται στην Ελλάδα

Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει

Ducati DesertX Rally: Πότε έρχεται στην Ελλάδα

Η νέα DesertX Rally είναι αφιερωμένη σε μοτοσυκλετιστές που τους αρέσουν  οι προκλήσεις και η οδήγηση ακόμη και στις πιο δύσκολες και απαιτητικές διαδρομές. Μοναδικό και ξεχωριστό στυλ με τα αποκλειστικά γραφικά, το ψηλά τοποθετημένο μπροστινό φτερό και τον τεχνικό εξοπλισμό για off road διαδρομές που αποτελεί σημείο αναφοράς, όπως ανάρτηση με πιρούνι τύπου cartridge και τροχούς για ακραίο off-roading 

Η νέα DesertX Rally είναι εξοπλισμένη με τον δικύλινδρο Ducati Testastretta 11° 937 cc με desmo. Η μέγιστη ισχύς είναι 110 hp στις 9.250 rpm και η μέγιστη ροπή 92 Nm στις 6.500 rpm. Τα 6 προγράμματα οδήγησης της νέαςDesertX Rally (Sport, Touring, Urban, Wet, Enduro, Rally) καθώς και τα συστήματα Cornering ABS, Ducati Traction Control (DTC) και Ducati Wheelie Control (DWC) είναι σεταρισμένα σύμφωνα με το νέο πλαίσιο και για πιο απαιτητική εκτός δρόμου χρήση. 

Η νέα Ducati DesertX Rally

Η διαχείριση των ηλεκτρονικών λειτουργιών της DesertX Rally γίνεται μέσω της υψηλής ανάλυσης έγχρωμης TFT οθόνης 5", τοποθετημένη κάθετα για να προσφέρει βέλτιστη ορατότητα ακόμα και όταν ο αναβάτης οδηγεί όρθιος.Επιπλέον, η DesertX Rally προσφέρει τη Utility Bar ως στάνταρ εξοπλισμό για την τοποθέτηση του συστήματος πλοήγησης satnav. 

Η νέα Ducati DesertX Rally

Τα διαστήματα σέρβις για τη νέα DesertX Rally είναι κάθε 15.000 km ή 24 μήνες, με έλεγχο διάκενου βαλβίδων  κάθε 30.000 km και διαθέτει 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση (4 Ever Ducati) Η νέα DesertX Rally θα είναι επίσης διαθέσιμη σε έκδοση 35 KW για κατόχους άδειας A2. 

Η νέα DesertX Rally αναμένεται στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2024 και θα είναι διαθέσιμη για παραγγελία από τον Νοέμβριο.   

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top