Μια μεγάλη κίνηση της Star Automotive Ελλάς

Η Star Automotive Hellas δημιουργεί την Πρώτη Εταιρική Τράπεζα Ρούχων

Η Star Automotive Hellas δημιουργεί την Πρώτη Εταιρική Τράπεζα Ρούχων

Η Star Automotive Ελλάς που εκπροσωπεί την Mercedes αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι ο εθελοντισμός αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητας των εργαζομένων της, δημιουργώντας την πρώτη Εταιρική Τράπεζα Ρούχων στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης #love2give και με την υποστήριξη της ΜΚΟ Immortaliting.

Η Εταιρική Τράπεζα Ρούχων είναι μια πρωτοβουλία που αντανακλά την αφοσίωσή στην κοινωνική ευθύνη και στην προσφορά προς την κοινότητα, ενώ στοχεύει στην παροχή ενδυμάτων και κλινοσκεπασμάτων σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε άμεση ανάγκη λόγω έκτακτων καταστάσεων, αλλά και σε όσους ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

Η δημιουργία της πρώτης Εταιρικής Τράπεζας Ρούχων στην Ελλάδα αποτελεί ένα βήμα προς την κατεύθυνση της Κοινωνίας των Πολιτών που υποστηρίζουμε, ενώ προάγει την ανάπτυξη της κοινωνικής και της οικολογικής συνείδησης για μια Zero Waste πραγματικότητα. Η προσφορά ρούχων σε όσους τα έχουν ανάγκη είναι ένας τρόπος για να δείξουμε ότι μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το κοινό καλό, με απώτερο στόχο την προώθηση της αλληλεγγύης και της ευημερίας όλων των συνανθρώπων μας.

Οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους ανταποκρίθηκαν θερμά σε αυτό το κάλεσμα, προσφέροντας ρούχα σε άριστη κατάσταση και όλοι μαζί δημιουργήσαμε την Τράπεζα με την πεποίθηση ότι η αλληλεγγύη και η συνεργασία είναι τα κλειδιά για την επίλυση των κοινωνικών προβλημάτων. Οι εθελοντές της εταιρείας μας έχουν αναλάβει τη διαχείριση της Τράπεζας, τη συλλογή, τη διαλογή και την ταξινόμηση των ενδυμάτων, τα οποία διανέμονται απευθείας στους ωφελούμενους ή σε δομές φιλοξενίας που χρειάζονται υποστήριξη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top