Ο απίστευτος αριθμός εθελόντων στο Ράλλυ Ακρόπολις

Ή μεγάλη προσφορά τους

Ο απίστευτος αριθμός εθελόντων στο Ράλλυ Ακρόπολις

Τετρακόσιοι εθελοντές, τετρακόσιοι κριτές, ενενήντα πέντε εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, «ακροβολίστηκαν» σε κάθε πιθανό σημείο της διαδρομής του Ράλλυ Ακρόπολις 2023, συμβάλλοντας καθένας με τη δική του προσπάθεια σε ένα αποτέλεσμα που έλαβε τα εύσημα από την παγκόσμια κοινότητα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Οι εθελοντές στο Ράλλυ Ακρόπολις

Προερχόμενοι κατά 66,4% από την Αθήνα και κατά 33,6 από άλλες 73 περιοχές, οι εθελοντές ήταν στο μεγαλύτερο ποσοστό τους άντρες (74%). Το 70% του συνόλου είχε πάρει μέρος και σε προηγούμενα ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, τo 79,2% δήλωσε ενθουσιασμένο και πολύ ικανοποιημένο από τη συμμετοχή του και το 67% δήλωσε ότι θα βρίσκεται πάλι στις τάξεις του αγώνα, το 2024!

Όλοι τους βρέθηκαν δίπλα στους 400 έμπειρους κριτές του αγώνα, συμβάλλοντας στην ομαλή διεξαγωγή του και βέβαια στην εξυπηρέτηση και στην ασφάλεια των θεατών. Εθελοντές υποδέχτηκαν τους φίλους του Ράλλυ Ακρόπολις και στην υπερειδική διαδρομή, στην Πλατεία Νερού, όπως και στο Service Park στη Λαμία κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Οι εθελοντές στο Ράλλυ Ακρόπολις

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η παρουσία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έγινε αισθητή στο  Ράλλυ Ακρόπολις. Με 95 εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες από τα τμήματα Αθήνας, Ελασσόνας, Ιωαννίνων, Κατερίνης, Κισσάμου, Κομοτηνής, Λάρισας, Ξάνθης, Πάτρας, Ρεθύμνου, Χαλκίδας και Χανιών, ο Ερυθρός Σταυρός ήταν σε κάθε σημείο του αγώνα, με υγειονομικό και διασωστικό εξοπλισμό (κοπτικά μηχανήματα, διασωστικά σχοινιά κ.ά.) ενισχύοντας περεταίρω την ασφάλειά του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top