Τα απίστευτα γυαλιά της BMW με head up display

Tα γυαλιά της BMW που συνδεόνται και με το κινητό σας τηλέφωνο

Τα απίστευτα γυαλιά της BMW με head up display

Αυτό που θεωρούνταν επιστημονική φαντασία πριν από μερικά χρόνια γίνεται τώρα πραγματικότητα με τα Smartglasses ConnectedRide της BMW Motorrad. Τα καινοτόμα γυαλιά μοτοσικλέτας παρέχουν την τεχνολογία head-up display, ήδη γνωστή στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, και προβάλλουν όλα τα σχετικά δεδομένα, όπως πλοήγηση, ταχύτητα ή σχέση κιβωτίου, απευθείας στο οπτικό πεδίο του αναβάτη σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας έτσι μία ιδιαίτερα προνοητική και κατά συνέπεια ασφαλέστερη οδήγηση μοτοσικλέτας.

Τα γυαλιά BMW Smartglasses ConnectedRide

Τα Smartglasses ConnectedRide της BMW Motorrad μπορούν να συνδεθούν εύκολα με το smartphone σας μέσω Bluetooth και εφαρμογής. Ο αναβάτης μπορεί να ορίζει τη θέση που θα προβάλλονται τα δεδομένα και οι ρυθμίσεις μπορούν να επιλέγονται πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της οδήγησης μέσω του πολυχειριστηρίου στο τιμόνι της μοτοσικλέτας.

Τα γυαλιά BMW Smartglasses ConnectedRide

Για τους αναβάτες που φοράνε γυαλιά οράσεως, οι φακοί μπορούν να λειανθούν και να προσαρμοστούν στην απαιτούμενη οπτική οξύτητα (έως 4 διοπτρίες το πολύ) από οπτικό με τη χρήση ενός προσαρμογέα RX. Για όσους φορούν φακούς επαφής, τα smartglasses μπορούν να χρησιμοποιηθούν κανονικά. Τα σετ περιλαμβάνουν επίσης μια θήκη γυαλιών και ένα καλώδιο φόρτισης USB.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top