Ο CEO Luca Napolitano τεστάρει την Lancia Pu+Ra HPE

Η Lancia από το 2028, θα πουλά μόνο 100% ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Ο CEO Luca Napolitano τεστάρει την Lancia Pu+Ra HPE

Ο CEO της μάρκας Luca Napolitano βρέθηκε στο τιμόνι μίας Lancia Pu+Ra HPE, του 100% ηλεκτρικού μανιφέστου της μάρκας. Ένα έτοιμο για οδήγηση μοντέλο, με εντυπωσιακό, αποδοτικό και αεροδυναμικό αμάξωμα, το πρωτότυπο αυτό της Lancia ενσαρκώνει το όραμα της μάρκας για τα επόμενα 10 χρόνια, όσον αφορά το διαχρονικό design, το «home feeling» στο εσωτερικό του, τη βιωσιμότητα, την ηλεκτροκίνηση και την τεχνολογία.

H Lancia Pu+Ra HPE αποτελεί μία ξεκάθαρη απόδειξη για το πώς θα είναι τα καινούργια αυτοκίνητα της Lancia, σε ότι αφορά το design, την καινοτομία και την τεχνολογία. Επιπλέον, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας με το διάσημο οίκο Cassina, με τον οποίο μας ενώνουν πάνω από εκατό χρόνια ιστορίας και κοινών αξιών, όπως είναι το Ιταλικό στυλ, η βιωσιμότητα και η καινοτομία, η οδήγηση μίας Lancia Pu+Ra HPE γίνεται πραγματική απόλαυση για κάποιον που αισθάνεται ότι βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού του!

Ο CEO Luca Napolitano τεστάρει την Lancia Pu+Ra HPE

Ως μέρος του 10ετούς στρατηγικού της πλάνου, η Lancia προγραμματίζει την παρουσίαση τριών νέων μοντέλων, ένα κάθε δύο χρόνια, αρχής γενομένης από το 2024 με την παρουσίαση του Νέου Ypsilon. Από το 2026, η Lancia θα λανσάρει μόνο 100% ηλεκτρικά μοντέλα και, από το 2028, θα πουλά μόνο 100% ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top