To Kia EV9 είναι παράδειγμα οικολογικής συνείδησης

Η Kia ανακυκλώνει τα πλαστικά που πετούν στους ωκεανούς

Η Kia ανακυκλώνει τα πλαστικά που πετούν στους ωκεανούς

Την Παγκόσμια Ημέρα των Ωκεανών, η Kia Europe ανακοίνωσε τέσσερις συνεργασίες με τις νεοφυείς επιχειρήσεις: Polyola, Odyssey Innovation, Sieve και Waterhaul γιατί πιστεύει ότι οι λύσεις για ένα βιώσιμο μέλλον δεν μπορούν να επιτευχθούν από έναν μόνο οργανισμό αλλά με συνεργασίες όπου θα εργάζονται όλοι μαζί για τον ίδιο στόχο. Αυτή η συνεργασία είναι σύμφωνη με τις προσπάθειες της Kia παγκόσμια, για να απαλλάξει το περιβάλλον από τα πλαστικά μέσω της Συνεργασίας Ocean Cleanup και να κάνει μεγαλύτερη χρήση του υλικού στην ανακύκλωση.

Η Kia ανακυκλώνει τα πλαστικά που πετούν στους ωκεανούς

Πέρυσι, η Kia υπέγραψε μια επταετή παγκόσμια Συνεργασία με την «The Ocean Cleanup», έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που αναπτύσσει και κλιμακώνει τεχνολογίες για να απαλλάξει τους ωκεανούς του κόσμου από το πλαστικό. Το πλαστικό που συλλέγεται από την Ocean Cleanup ανακυκλώνεται και στη συνέχεια χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη για την κατασκευή διάφορων προϊόντων.

Η Kia ανακυκλώνει τα πλαστικά που πετούν στους ωκεανούς

Η Kia λαμβάνει επίσης μέτρα για να αξιοποιήσει ανανεώσιμες πηγές και να ενσωματώσει πιο φιλικά προς το περιβάλλον υλικά στα προϊόντα της. Μέρος του σχεδίου είναι η σταδιακή κατάργηση του δέρματος με βάση τα ζώα, η εφαρμογή δέκα καθορισμένων βιώσιμων συστατικών στο εσωτερικό των οχημάτων της και η συνεχής καινοτομία νέων, βιολογικών υλικών.

To Kia EV9 είναι παράδειγμα οικολογικής συνείδησης

Το Kia EV9 διαθέτει εσωτερικά υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, όπως μια εναλλακτική δέρματος από BIO PU (Bio-Polyurethane). Τα ανακυκλωμένα πλαστικά ενσωματώνονται σε διάφορα εσωτερικά μέρη. Το ύφασμα στα καθίσματα και τα πατάκια είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο PET καθώς και από ανακυκλωμένα δίχτυα ψαρέματος και δημιουργούν μια ζεστή και premium αίσθηση.

Η Kia βλέπει συνέργειες μεταξύ των βιώσιμων θαλάσσιων σπορ και της βιώσιμης κινητικότητας του νέου Kia EV9 και είναι το ιδανικό όχημα για υπαίθριες δραστηριότητες. Η τεχνολογία On-board Vehicle-to-Load (V2L) παρέχει ισχύ για ηλεκτρονικές συσκευές και εξοπλισμό κατασκήνωσης και ο χαρακτήρας SUV «go-anywhere» είναι κατάλληλος για κάθε είδους υπαίθριες περιπέτειες.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top