Η Nissan Formula E Team ταξιδεύει στο ζεστό κλίμα του Jakarta E-Prix

Σε έναν διπλό αγώνα με σκληγρές συνθήκες για τα αυτοκίνητα Gen3

Η Nissan Formula E Team Ταξιδεύει Στο Jakarta E-Prix

 

Η Nissan Formula E Team πρόκειται να αγωνιστεί στο Jakarta E-Prix αυτό το Σαββατοκύριακο, επιδιώκοντας να αξιοποιήσει τις θετικές επιδόσεις που κατέγραψε στο Μονακό. Η ομάδα σημείωσε το καλύτερο της αποτέλεσμα για την σεζόν στους δρόμους του Μόντε-Κάρλο, με τους Sacha Fenestraz και Norman Nato να βρίσκονται στην πρώτη τριάδα των προκριματικών, προτού ο Fenestraz διεκδικήσει την τέταρτη θέση στον αγώνα.

Το πρωτάθλημα επιστρέφει τώρα στην Τζακάρτα μετά την παρθενική του επίσκεψη στην πόλη, στην 8η σεζόν. Φέτος η διοργάνωση γίνεται διπλή, με ομάδες και οδηγούς να μάχονται υπό δύσκολες συνθήκες, σε δύο αγώνες. Με θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 30οC και εξαιρετικά υψηλή υγρασία, τα νέα αυτοκίνητα Gen3 της 9ης σεζόν, θα αντιμετωπίσουν μια μοναδική πρόκληση στο ημερολόγιο της Formula E.

Η πίστα μήκους 2,4 χιλιομέτρων, με έδρα τη Βόρεια Τζακάρτα και σε μικρή απόσταση από την παραλία Ancol, διαθέτει 18 στροφές, με τις καλύτερες ευκαιρίες για προσπέραση να προσφέρονται στις στροφές 1 και 16. Αυτές οι ζώνες δυνατού φρεναρίσματος και ο καμπυλοειδής, υψηλής ταχύτητας μεσαίος τομέας, σχηματίζουν μια διάταξη που δοκιμάζει συνεχώς τις αντοχές των οδηγών και των αυτοκινήτων

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top