Η Kosmocar παρουσιάζει την Kosmomove

Ένας διαφορετικός τρόπος μετακίνησης

Η Kosmocar Παρουσιάζει Την Kosmomove

Η Kosmocar, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της αυτοκίνησης, φιλοξένησε διήμερη εκδήλωση στις 17 και 18 Μαΐου, απευθυνόμενη σε σημαντικούς εταιρικούς πελάτες της, συμπεριλαμβανομένων των πιο σημαντικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Η εκδήλωση χρησίμευσε ως πλατφόρμα για να γνωρίσουν την Kosmomove, μια καινοτόμο επιχειρηματική μονάδα που συγκεντρώνει υπηρεσίες και τεχνολογία γύρω από τη χρήση του αυτοκινήτου και την Αστική Μικροκινητικότητα. 

Η Kosmocar παρουσιάζει την Kosmomove

Η Kosmomove αποσκοπεί στην ανάπτυξη και παροχή υπηρεσιών κινητικότητας σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, σε συνεργασία με το δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων της Kosmocar, την Volkswagen Bank & VW Financial Services και τις εταιρείες ενοικίασης και μακροχρόνιας μίσθωσης.

Οι υπηρεσίες της Kosmomove περιλαμβάνουν την εταιρική πώληση των μοντέλων Volkswagen, Volkswagen Commercial Vehicles, Audi και Skoda, καθώς και την πώληση, ενοικίαση και μίσθωση των οχημάτων Μικροκινητικότητας της Kosmoride και την Luxury Hire για τη μίσθωση πολυτελών και σπορ αυτοκινήτων. 

Η Kosmocar παρουσιάζει την Kosmomove

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τις υπηρεσίες της Kosmomove μέσα από δραστηριότητες που προσφέρει. Ένα από τα highlights ήταν οι δοκιμές οδήγησης των προηγμένων ηλεκτρικών μοντέλων της Volkswagen, συμπεριλαμβανομένων των ID.3, ID.4 GTX, ID.5, ID. Buzz, ID. Buzz Cargo, του Audi Q4 e-tron, Q8 e-tron, RS e-tron GT, καθώς και των Skoda Enyaq iV και Enyaq Coupe RS iV. 

Η Kosmocar παρουσιάζει την Kosmomove

Ο κ. Ιωάννης Εμιρζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Kosmocar δήλωσε σχετικά: «Η αγορά του αυτοκινήτου και η σύγχρονη μετακίνηση αλλάζουν και εξελίσσονται με ραγδαίο ρυθμό. Στην Kosmocar έχουμε στόχο να οδηγήσουμε τις εξελίξεις με κορυφαία προϊόντα, τεχνολογία και πρωτοπόρες υπηρεσίες που καλύπτουν συνολικά τις ανάγκες κινητικότητας των πελατών μας στο παρόν και στο μέλλον.»

Η Kosmoride είναι το μοναδικό δίκτυο καταστημάτων μικροκινητικότητας στην Ελλάδα, και μεταξύ των πρωταγωνιστών της εκδήλωσης ήταν οι κορυφαίες μάρκες ηλεκτρικών ποδηλάτων STROMER, RIESE & MULLER, DUCATI, GIANT, MOUSTACHE, καθώς και τα ηλεκτρικά σκούτερ της SILENCE. Ωστόσο, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος ήταν τα δύο μικροαυτοκίνητα SILENCE και MICROLINO. 

Ο κ. Σταμάτης Μπογέας, επικεφαλής της Kosmomove ανέφερε: «Με την Kosmomove έχουμε στόχο να είμαστε δίπλα στους εταιρικούς μας πελάτες προσφέροντας κορυφαίες υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης, τεχνολογίας και μικροκινητικότητας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της νέα εποχή μετακίνησης.»

Επιπρόσθετα, μέσω της παρουσίασης του προγράμματος «Αστυπάλαια: Έξυπνο και Βιώσιμο Νησί», τονίστηκαν τα συστήματα Car-Sharing και Ride-Hailing που έχουν αναπτυχθεί και λειτουργούν σε συνεργασία με τον Όμιλο VW και είναι διαθέσιμα σε όλους τους επισκέπτες του νησιού μέσω της εφαρμογής για κινητά AstyMOVE.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top