Η νέα BMW R 18 Roctane σε αφήνει άφωνο

«Φοράει» τον ισχυρότερο 2κύλινδρο boxer κινητήρα που κατασκευάστηκε ποτέ

Η νέα BMW R 18 Roctane

Η νέα R 18 Roctane έρχεται να προστεθεί στις R 18, R 18 Classic, R 18 B και R 18 Transcontinental ως το πέμπτο μέλος της οικογένειας R 18. Για μία ακόμα φορά, ανατρέχει στην ιστορία και την παράδοση της BMW Motorrad και συνδυάζει την τεχνολογία αιχμής στον κόσμο των μοτοσικλετών με τη σχεδίαση και τη γοητεία περασμένων εποχών.

Η νέα BMW R 18 Roctane

«Φοράει» τον ισχυρότερο 2κύλινδρο boxer κινητήρα που κατασκευάστηκε ποτέ σε μαζική παραγωγή έχει χωρητικότητα 1.802 cc και παράγει ισχύ 67 kW (91 hp) στις 4.750 rpm. Από τις 2.000 έως και τις 4.000 σ.α.λ. αποδίδει ανά πάσα στιγμή περισσότερα από 150 Nm ροπής, καθώς και αξιοσημείωτη ελκτική δύναμη και διαπεραστικό ήχο. Ο μαύρος κινητήρας συνδυάζεται απόλυτα με το σκούρο χρώμιο που κοσμεί το σύστημα εξάτμισης και τα παξιμάδια σε σχήμα αστεριού.

Όπως όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας R 18, η νέα R 18 Roctane προσφέρει μια αρχιτεκτονική φιλική προς τις μετατροπές, που ήταν ήδη το ζητούμενο όταν οι σχεδιαστές οραματίστηκαν τη βασική σχεδίαση της σειράς R 18. Επιπλέον, τα ορατά καλύμματα των βαλβίδων (καπάκια της κυλινδροκεφαλής) και του ιμάντα χρονισμού (κάλυμμα μπλοκ κινητήρα) έχουν σχεδιαστεί ώστε να αφαιρούνται εύκολα, καθώς δεν εμπλέκονται με το σύστημα λίπανσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top