Σε ποιό προηγμένο μοντέλο ανήκει αυτό το βραβευμένο εσωτερικό

Δεν υπάρχει ανώτατο όριο τιμής στα οχήματα που εξετάζονται για το βραβείο

Το εσωτερικό του Nissan Ariya βραβεύτηκε

Το οπτικά εντυπωσιακό και άκρως λειτουργικό εσωτερικό του ολοκαίνουργιου, αμιγώς ηλεκτρικού Nissan Ariya του 2023 αναγνωρίστηκε ως ξεχωριστό στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς συμπεριελήφθη στη λίστα Wards 10 Best Interiors & UX για το 2023.Οι κριτές της λίστας Wards 10 Best Interiors & UX, που τώρα διανύει το 13ο  έτος της, βαθμολογούν τα οχήματα με χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν τον σχεδιασμό, την άνεση, τα υλικά,  τη συνδεσιμότητα, τα χειριστήρια και την αξία.

Η οθόνη  του  Nissan Ariya

Δεν υπάρχει ανώτατο όριο τιμής στα οχήματα που εξετάζονται για το βραβείο. Όσον αφορά την εμπειρία χρήστη (UX), οι κριτές αξιολογούν εάν τα χειριστήρια και τα συστήματα infotainment είναι διαισθητικά ή δύσχρηστα και αναζητούν χαρακτηριστικά «έκπληξη και απόλαυση» σε όλη την καμπίνα.

Το Nissan Ariya

Το Nissan Ariya  είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό crossover της Nissan και προσφέρει κορυφαία, απρόσκοπτη τεχνολογία, που ενσωματώνει και αναβαθμίζει τις οδηγικές δυνατότητές του μοντέλου, με χαρακτηριστικά όπως η προηγμένη τεχνολογία υποβοήθησης οδηγού ProPILOT Assist 2.0 (διαθέσιμη σε συγκεκριμένες αγορές και εκδόσεις), καθώς και η τυπική ασύρματη ενσωμάτωση Apple CarPlay και Alexa. Με εμβέλεια οδήγησης που φτάνει τα 533 χιλιόμετρα, το Ariya προσφέρει μια συναρπαστική οδηγική εμπειρία 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top