Ford Mustang Mach-E: Ετοιμοπαράδοτη και με 8 χρόνια εγγύηση

Δίνουν και δωρεάν 4 χρόνια service για την Ford Mustang Mach-E

Η ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E είναι ετοιμοπαράδοτη

Η Ford Motor Ελλάς  έχει εξασφαλίσει για τους πελάτες της στη χώρα μας ένα μεγάλο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων,ηλεκτρική Mustang Mach-E.

Όλες οι εκδόσεις του κορυφαίου ηλεκτρικού SUV της αγοράς στη χώρα μας υποστηρίζονται τώρα από 4 χρόνια συντήρηση και service και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect (ή 160.00 χλμ.), η οποία είναι πλήρως μεταβιβάσιμη στον επόμενο ιδιοκτήτη, αυξάνοντας έτσι και την αξία μεταπώλησης του οχήματος.

Το εσωτερικό της νέας  Ford Mustang Mach-E

Τα οφέλη για την απόκτηση μιας ετοιμοπαράδοτης Ford Mustang Mach-E σε συνδυασμό με τα μοναδικά προνόμια που αφορούν την χρηματοδότηση, την 4ετή συντήρηση και service και την 8ετή εγγύηση ισχύουν έως τις 30/06/2023.

Το πίσω μέρος της νέας  Ford Mustang Mach-E

Η νέα Mustang Mach-E είναι διαθέσιμη στη χώρα μας σε πέντε διαφορετικές εκδόσεις, οι οποίες επωφελούνται της κρατικής επιδότησης ύψους 8.000€ του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά». Θέλοντας να καταστήσει ακόμα πιο συμφέρουσα την απόκτηση οποιασδήποτε έκδοσης, η Ford προσφέρει τώρα στους πελάτες τη νέα, αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E σε συνδυασμό με προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης της Ford Finance για πελάτες λιανικής με επιτόκιο μόλις 0,9% (ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top