Ford Explorer: Έρχεται στην Ευρώπη 

Το ηλεκτρικό Ford Explorer είναι ειδικά κατασκευασμένο για τους Ευρωπαίους

Έρχεται στην Ευρώπη το Ford Explorer

Το νέο Explorer ενσωματώνει στο DNA του για τη νέα ηλεκτρική εποχή  και εύχρηστη «συσκευασία» που ταιριάζει στις ανάγκες και απαιτήσεις του Ευρωπαίου καταναλωτή. Στο εμπρός μέρος του νέου, αμιγώς ηλεκτρικού Ford Explorer κυριαρχεί η απόλυτη συμμετρία αλλά και οι καθαρές γραμμές,Σε περίοπτη θέση βρίσκεται εδώ το γνώριμο οβάλ λογότυπο της εταιρείας, που βρίσκεται εγκατεστημένο σε κεντρική θέση.  

Η πλαϊνή όψη του Explorer αποπνέει ανάλογο δυναμισμό, με την καμπίνα να είναι τραβηγμένη προς τα πίσω, παραπέμποντας σε ισχυρό αμερικανικό SUV. Χαρακτηριστική επίσης είναι τόσο η μαύρη κολώνα Α που μοιάζει να είναι τυλιγμένη σε γυαλί, όσο και το μοναδικό γραφικό της κολώνας C που ανέκαθεν αποτελούσε ένα πολύ χαρακτηριστικό σχεδιαστικό στοιχείο του Ford Explorer. 

Το εσωτερικό του Ford Explorer

Η φουτουριστική εξωτερική σχεδίαση του νέου Explorer συνδυάζεται ιδανικά με ένα ιδιαίτερα σύγχρονο και μινιμαλιστικό εσωτερικό με υλικά και χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας, όπως είναι για παράδειγμα τα  σπορ καθίσματα με τα ενσωματωμένα προσκέφαλα και η εξελιγμένη μπάρα ήχου, η οποία συναντάται συνήθως σε concept cars παρά σε οικογενειακά οχήματα.  

Το πίσω μέρος του Ford Explorer

Με την αεροδυναμική απόδοση να αποτελεί βασικό ζητούμενο για το αμιγώς ηλεκτρικό Explorer από τα πρώτα κιόλας στάδια της εξέλιξής του, ο ομάδα που ήταν υπεύθυνη για το σχεδιασμό του φιλοτέχνησε το εμπρός μέρος με τις χαρακτηριστικές αεροκουρτίνες που βρίσκονται στον εμπρός προφυλακτήρα καθοδηγώντας τον αέρα στους τροχούς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top