VW ID.7: Με αυτονομία που αγγίζει τα 700 χιλιόμετρα 

Πότε ;έρχεται η ηλεκτρική ναυαρχίδα 

VW ID.7 πότε έρχεται αυτονομία

Η αντίστροφη μέτρηση για το λανσάρισμα του νέου ID.7 ξεκίνησε: η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας αμιγώς ηλεκτρικής ναυαρχίδας των ID. μοντέλων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Απριλίου.Το καμουφλαρισμένο ID.7 εξακολουθεί να πραγματοποιεί τις τελευταίες δοκιμές του στο Αλικάντε της Ισπανίας.

Το πλαινό μέρος του ID.7

Στην ΅καρδιά» του είναι ο ισχυρότερος και με την υψηλότερη ροπή ηλεκτροκινητήρας σε ένα Volkswagen ID. μοντέλο μέχρι στιγμής. Η μονάδα ισχύος με την εσωτερική ονομασία APP550 αναπτύχθηκε από την Volkswagen Group Components στο Κάσελ και παράγεται επίσης εκεί.

Το εσωτερικό του ID.7
Η καρδιά της οθόνης και της λειτουργίας της είναι η οθόνη του συστήματος Infotainment, στον βασικό εξοπλισμό στο ID.7: με διαγώνιο 38 εκατοστών (15 ίντσες), η φιλοσοφία λειτουργίας της έχει επανασχεδιαστεί ριζικά. 
Ο νέος ηλεκτροκινητήρας έχει βελτιστοποιηθεί πάνω απ' όλα όσον αφορά την κατανάλωση ενέργειας: ανάλογα με το μέγεθος της μπαταρίας, προβλέπεται αυτονομία κατά WLTP έως 700 χλμ. και χωρητικότητα φόρτισης έως 200 kW. Το ID.7 υπογραμμίζει έτσι την καταλληλότητά του για μεγάλες αποστάσεις, ειδικά για οδηγούς που διανύουν πολλά χιλιόμετρα και εταιρικούς πελάτες.

Το πίσω μέρος του ID.7
Η προαιρετική μεταβαλλόμενης ενδοτικότητας ανάρτηση με πλήθος ρυθμίσεων (DCC) και ο διαχειριστής δυναμικής οδήγησης της λιμουζίνας για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων έχουν βελτιωθεί εκ βάθρων.Το νέο ID.7 αποτελεί σημαντικό ορόσημο σε αυτή την πορεία, καθώς έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη πριν από το τέλος του 2023.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top