Hyundai N Vision 74: Ποιοι το προτίμησαν

Το όραμα στο μέλλον

Hyundai N Vision 74 βραβείο Quattroruote

Οι αναγνώστες του Quattroruote ψήφισαν το Hyundai N Vision 74 ως «Novità dell’Anno 2023» (Καλύτερο Νέο Αυτοκίνητο της χρονιάς 2023) στην κατηγορία Concept car. Τα βραβεία του εμβληματικού ιταλικού περιοδικού αυτοκινήτου αναδεικνύουν κάθε χρόνο τις προτιμήσεις των αναγνωστών.

Το νέο Hyundai N Vision 74

Σε αυτήν την 24η έκδοσή του, το Quattroruote παρουσίασε τρεις νέες κατηγορίες : Concept car, Dream car και Lifestyle car. Για κάθε μια κατηγορία, η συντακτική ομάδα επέλεξε τέσσερεις υποψηφίους. Το Hyundai N Vision 74 βραβεύτηκε ως Concept Car of the Year, με ποσοστό 37% των συνολικών ψήφων να προέρχεται από ψηφιακά μέσα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Hyundai Rolling Lab N Vision 74, το οποίο παρουσιάστηκε τον Ιούλιο του 2022, και αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία του τμήματος Hyundai N για οχήματα υψηλών επιδόσεων,Είναι ένα μοναδικό όχημα με προοδευτικές τεχνολογίες που συνδυάζει την καινοτόμο υβριδική αρχιτεκτονική κυψελών καυσίμου της Hyundai με μια τολμηρή σχεδίαση, που αντιπροσωπεύει το συναρπαστικό όραμα της εταιρείας για το μέλλον.

.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top