Η Hyundai και οι...θεοί της ταχύτητας

Διπλό βάθρο στο Ράλι Σουηδίας

Hyundai θέση Ράλι Σουηδίας Hyundai i20 N Rally1 Hybrid

Η Hyundai Motorsport κατέκτησε διπλό βάθρο στο Ράλι Σουηδίας, τον 2ο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC) 2023 της FIA, μετά από μια εξαιρετική επίδοση και των τριών πληρωμάτων σε όλο το ράλι.Οι «Θεοί της Ταχύτητας» πραγματοποίησαν έναν συναρπαστικό και παράλληλα διασκεδαστικό αγώνα με το Hyundai i20 N Rally1 Hybrid σε εξαιρετικά θεαματικά ειδικές διαδρομές.

Στο τέλος των 18 ειδικών διαδρομών του αγώνα, οι Craig Breen και James Fulton κατέκτησαν το πρώτο τους βάθρο παίρνοντας τη δεύτερη θέση και τερματίζοντας μπροστά από τους συναθλητές τους Thierry Neuville και Martijn Wydaeghe.

Οι Βέλγοι ολοκλήρωσαν με αποφασιστικότητα στην 3η θέση ένα συγκλονιστικό ράλι, μετά από μια δύσκολη πρώτη μέρα. Το αποτέλεσμα σηματοδοτεί το 50ο βάθρο του Neuville στο WRC με τη Hyundai Motorsport στη δέκατη σεζόν της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Η σεζόν του WRC 2023 ταξιδεύει στο Μεξικό στις 16-19 Μαρτίου 2023 για τον 3ο γύρο του πρωταθλήματος. Το Rally Mexico επιστρέφει στο ημερολόγιο για πρώτη φορά από το 2020 και θα έχει και πάλι έδρα τη León, βορειοδυτικά της Πόλης του Μεξικού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top