Ducati: Δείτε πόσες μοτοσυκλέτες πούλησε το 2022

Η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της

Ducati πωλήσεις 2022

Το 2022 επιβεβαιώθηκε ως μια εξαιρετική χρονιά για την Ducati, κλείνοντας με το ρεκόρ 61.562 παραδόσεων μοτοσυκλετών σε λάτρεις της μάρκας σε όλο τον κόσμο. Αυτό το αποτέλεσμα έρχεται να συμπληρώνει τον θρίαμβο της Ducati στον χώρο των αγώνων. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 3,6% σε σχέση με το 2021.

Η Multistrada V4, σε όλες τις εκδόσεις της, αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά το μοντέλο που προτιμούν περισσότερο οι Ducatisti με 10.716 παραδόσεις σε όλο τον κόσμο. Η οικογένεια Monster, με 7.971 πωλήσεις, γνώρισε επίσης μεγάλη επιτυχία, ενώ ακολούθησε η οικογένεια Scrambler Ducati 800 με 6.880 παραδόσεις.

Για το 2023, η Ducati παρουσίασε στο κοινό οκτώ νέα μοντέλα τα οποία διευρύνουν περαιτέρω μια γκάμα που είναι ικανή να προσφέρει στους Ducatisti την πιο κατάλληλη μοτοσυκλέτα για να εκφράσουν το πάθος τους για τους δύο τροχούς.

Ανάμεσα στα πιο πολυαναμενόμενα μοντέλα είναι σίγουρα η νέα Multistrada V4 Rally , η ιδανική μοτοσυκλέτα για τους λάτρεις των μεγάλων ταξιδιών, όπως και η νέα Diavel V4, το μοντέλο που κέρδισε το βραβείο της πιο όμορφης μοτοσυκλέτας στην έκθεση EICMA. Μεγάλη προσμονή υπάρχει και για τη δεύτερη γενιά της Scrambler Ducati, η οποία διατηρεί την απλότητα και την αυθεντικότητα που έχουν λατρέψει οι φίλοι της Scrambler Ducati, αλλά παράλληλα έχει γίνει πιο μοντέρνα και έχει προικιστεί με μια ακόμα πιο ζωηρή και έντονη 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top