BMW “ Dee ”: Έτσι θα είναι το επόμενο sedan

Με τεχνολογία από το μέλλον

BMW “ Dee ” παρουσίαση τεχνολογία

Το BMW Group μοιράζεται το όραμά του για το μέλλον της ψηφιακής εμπειρίας, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό ενός οχήματος, στην Έκθεση Ηλεκτρονικών Καταναλωτικών Προϊόντων (CES) 2023 στο Λας Βέγκας. Το BMW i Vision Dee είναι ένα φουτουριστικό, μεσαίου μεγέθους sedan με μία νέα και λιτή σχεδιαστική γλώσσα.

Το όνομα “ Dee ” συμβολίζει την ψηφιακή συναισθηματική εμπειρία – Digital Emotional Experience – και αυτός ακριβώς είναι ο στόχος του: να δημιουργήσει έναν ακόμα πιο ισχυρό σύνδεσμο μεταξύ των ανθρώπων και των αυτοκινήτων τους στο μέλλον. Οι μελλοντικές ψηφιακές λειτουργίες θα υπερβαίνουν κατά πολύ το επίπεδο του φωνητικού ελέγχου και των συστημάτων υποβοήθησης οδηγού που γνωρίζουμε σήμερα.

Το BMW Head-Up-Display εκτείνεται σε όλο το πλάτος του παρμπρίζ, δίνοντας μια γεύση από την επόμενη γενιά οχημάτων. Από το 2025 και μετά, αυτή η καινοτομία θα είναι διαθέσιμη στα μοντέλα της NEUE KLASSE. Το BMW Group έχει επίσης βελτιστοποιήσει τη χρήση της τεχνολογίας αλλαγής χρωμάτων.

Έχοντας παρουσιάσει το BMW iX Flow Featuring E Ink, με δυνατότητα αλλαγής από μαύρο σε λευκό χρώμα, στην τελευταία έκθεση CES, το BMW i Vision Dee μπορεί πλέον να φιλοτεχνήσει το εξωτερικό του με έως και 32 χρώματα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top