Citroen: Σε ποιο μοντέλο ανήκει αυτός ο υπέροχος ουρανός 

Η φινετσάτη έκδοση ELLE με τον πλούσιο εξοπλισμό

Citroen C3 ELLE έκδοση

Αν κοιτάξετε προσεκτικά των φωτογραφία θα δείτε ότι σχηματίζεται η λέξη ELLE.Είναιι η φινετσάτη έκδοοη του Citroen C3 η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το διάσημο περιοδικό ELLE.Μια συνεργασία η οποία ξεκίνησε το 2018 σημειώνοντας 9000 πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Εκτός από τα εξωτερικά διακριτικά  ELLE στο αμάξωμα, όπως και η φράση «Since 1945 & forever» του περιοδικού σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου που καθορίζουν την έκδοση,

Για πρώτη φορά συναντάμε επένδυση Alcantara στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και στην ταπετσαρία των καθισμάτων.Επιλογή που διατίθεται συνήθως σε αυτοκίνητα μεγαλύτερης και ακριβότερης κατηγορίας.

Το εσωτερικό λοιπόν είναι επενδυμένο με συνδυασμό δερματίνης και alcantara την κωδική ονομασία Ambiance Elle Blue Sentimental.Επιπλέον υπάρχει χρώμιο σε διάφορα σημεία όπως είναι ο πίνακας οργάνων.

Στο πλουσιότατο εξοπλισμό υπάρχουν ακόμη  στάνταρ στοιχεία όπως κάμερα οπισθοπορείας, δερμάτινο τιμόνι, χρώμιο στον πίνακα οργάνων, φιμέ τζάμια, αλλά και ειδικές ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.


Στον εξοπλισμό επιπλέον της έκδοσης Shine περιλαμβάνονται και:

Σύστημα Αυτόματου Φρεναρίσματος (Active Safety Brake)
Σύστημα Προειδοποίησης Πρόσκρουσης (Alert Risque Collission)
Σύστημα Ελέγχου Προσοχής Οδηγού (Driver Attention Alert)
High Beam Assist: Αυτόματη εναλλαγή μεσαίας/μεγάλης σκάλας
Εσωτερικός αντιθαμβωτικός καθρέπτης ηλεκτροχρωμίου
Keyless Access/Go: Σύστημα εισόδου και εκκίνησης κινητήρα χωρίς κλειδί
Επένδυση καθισμάτων Δερματίνη / Alcantara
Color Pack Bleu Silver Mat: Διακοσμητικά σε χρώμα Bleu Silver (Airbump/
Προβολείς Ομίχλης)
Διακοσμητικό αυτοκόλλητο οροφής Elle


Την ώρα που διαβάζετε το άρθρο έχουμε ήδη στα χέρια μας  την έκδοση Citroen C3 ELLE με τον υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα των 1,2 λίτρων με το μηχανικό κιβώτιο των 6 σχέσεων με τοος 110 ίππους. που μας παραχώρησε η Ελληνική αντιπροσωπεία. Θα διαβάσετε την σχετική δοκιμή τις επόμενες ημέρεςς 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top