Opel Corsa: Έγινε 40 ετών και δίνει δώρα

Δίνει 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν service

Opel Corsa γενέθλια

Εδώ και 40 χρόνια το Opel Corsa είναι best-seller στην κατηγορία του. Το ίδιο ισχύει και για την τελευταία γενιά του μοντέλου. Από την πρεμιέρα του το 2019, το Corsa έχει κατακτήσει πολυάριθμους τίτλους. Αναδείχτηκε “Company Car of the Year” καθώς και “Best Buy Car of Europe 2020” ενώ το Corsa-e κατέκτησε το “Χρυσό Τιμόνι 2020”..

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό το σερί επιτυχιών και διακρίσεων. Η Opel γιορτάζει φέτος 160 χρόνια καινοτομίας και αυτό ακριβώς συμβολίζει το Corsa με τη 40-χρονη πορεία του,  κατά τη διάρκεια της οποίας εισήγαγε πρωτοποριακές καινοτομίες στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων.

Η Opel γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο τα 160 χρόνια της, αλλά και τα 40 χρόνια του Opel Corsa προσφέροντας 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν service για το δημοφιλές μοντέλο. Ένα σημαντικό κίνητρο για τους υποψήφιους πελάτες, το οποίο, σε συνδυασμό με την άμεση παράδοση και εγγύηση τιμής που προσφέρει η Opel για το Corsa, αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού.

Η Opel έκανε την ηλεκτροκίνηση προσιτή με το λανσάρισμα του ηλεκτρικού Corsa-e το 2019. Με αυτονομία έως 353 km σύμφωνα με το WLTP1, το πενταθέσιο Corsa-e είναι απολύτως κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Η μπαταρία 50 kWh μπορεί να φορτίσει στο 80% σε περίπου 30 λεπτά σε ταχυφορτιστή. Χάρη στην ισχύ των 100kW/136hp και την άμεσα διαθέσιμη μέγιστη ροπή των 260 Nm το Corsa-e χρειάζεται μόλις 8,7’’ για να επιταχύνει από 0 στα 100 km/h, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 150km/h.

Από την άλλη, το Corsa διατίθεται με ιδιαίτερα οικονομικούς κινητήρες βενζίνης και diesel που αποδίδουν από 55kW/75hp έως 96kW/130hp (κατανάλωση καυσίμου μικτού κύκλου WLTP1: 5,7 - 4,2 l/100 km, 130 - 110 g/km CO2). Οι επιλογές κιβωτίων περιλαμβάνουν σύγχρονα χειροκίνητα κιβώτια πέντε και έξι σχέσεων, αλλά και ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, που διατίθεται για πρώτη φορά με το Corsa.

Προτεραιότητα στην ασφάλεια: Σύστημα προβολέων Intelli-Lux LED Matrix,  προειδοποίηση τυφλού σημείου, προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης.Η τρέχουσα γενιά Corsa αποδεικνύει ότι η Opel εκδημοκρατίζει την τεχνολογία, αφού προσφέρει συστήματα υποβοήθησης οδηγού που διατίθενται συνήθως σε μοντέλα μεγαλύτερης κατηγορίας. “Highlight” αποτελεί το σύστημα φωτισμού adaptive Intelli-Lux LED® matrix.

Τα προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού, όπως η προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης, η αναγνώριση οδικών σημάτων και το προσαρμοζόμενο cruise control, αναβαθμίζουν αισθητά το επίπεδο ασφάλειας. Υπάρχουν επίσης λειτουργίες όπως η προειδοποίηση τυφλού σημείου και διάφορα συστήματα υποβοήθησης στάθμευσης, από park pilot μέχρι πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας 180 μοιρών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top