MINI Cooper SE: Το χρώμα της πολικής αρκούδας

Δείτε τα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης

MINI Cooper SE Resolute Edition έκδοση

Στη γλώσσα των Inuit, Nanuk σημαίνει "πολική αρκούδα". Το νέο χρώμα Nanuq White για το αμάξωμα του MINI Cooper SE στην ειδική έκδοση Resolute Edition θυμίζει την ανοιχτόχρωμη γούνα των εντυπωσιακών κατοίκων των βόρειων πολικών περιοχών. Ακόμα και στις ακραίες θερμοκρασίες υπό το μηδέν που επικρατούν εκεί, η ηλεκτροκίνηση, η μπαταρία υψηλής τάσης, τα ηλεκτρονικά ισχύος και η τεχνολογία φόρτισης εντυπωσιάζουν με αξιόπιστα υψηλές επιδόσεις.

Οι εκφραστικές, ομοιόμορφες καμπύλες, σε έναν ανοιχτό χρυσαφί τόνο, δημιουργούν ένα εκλεπτυσμένο ριγέ σχέδιο στις εσωτερικές επιφάνειες. Για μικρές διαδρομές αλλά και πιο μακρινά ταξίδια, τα άνετα σπορ καθίσματα με υποβραχιόνια και προστατευτικά γονάτων παρέχουν άνετη στήριξη. Αυτά αποτελούν μέρος της έκδοσης εξοπλισμού MINI Yours Leather Lounge και προσφέρονται στην MINI Resolute Edition σε Carbon Black. Άλλα αξιοσημείωτα στοιχεία εξοπλισμού στο εσωτερικό περιλαμβάνουν την ανθρακί επένδυση οροφής, αντηλιακά τζάμια και το εργονομικό σπορ τιμόνι σε φινίρισμα Nappa.

Ο ηλεκτροκινητήρας των 135 kW/184 hp είναι εξίσου εντυπωσιακός επιταχύνοντας το MINI Cooper SE (από 0 στα 100 km/h σε μόλις 7,3 δευτερόλεπτα. Χωρίς διακοπές ισχύος στις αλλαγές σχέσεων, ο δυναμικός χαρακτήρας του ειδικού μοντέλου που είναι βαμμένο σε πολικό λευκό αναδεικνύεται με ιδιαίτερη ένταση.

Στην ειδική έκδοση Resolute Edition, οι αποκλειστικά σχεδιασμένες ρίγες του καπό με τη χρωματική διαβάθμιση από ανοιχτό σε σκούρο χρυσαφί τόνο και η ομώνυμη επιγραφή της ειδικής έκδοσης "RESOLUTE", τονίζουν τον σπορ και ταυτόχρονα κομψό χαρακτήρα του μοντέλου. Οι πελάτες μπορούν να υιοθετήσουν το φινίρισμα Nanuq White για την οροφή και τα καλύμματα των καθρεπτών ή να δημιουργήσουν μία συναρπαστική αντίθεση σε μαύρο. Οι ζάντες ελαφρού κράματος 17-ιντσών σε χρωματική έκδοση Tentacle Spoke Black ολοκληρώνουν με στυλ τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της ειδικής έκδοσης.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top