Ducatiι Diavel V4: Με κινητήρα που την κάνει...πύραυλο

Δείτε τις αγωνιστικές επιδόσεις

Ducatiι Diavel V4 παρουσίαση κινητήρας

Η νέα Ducati Diavel V4 είναι μοναδική, άμεσα αναγνωρίσιμη και με εκρηκτική προσωπικότητα. Με την ενσωμάτωση του εξελιγμένου κινητήρα V4 Granturismo, οι επιδόσεις της νέας Diavel γίνονται ακόμα πιο καταιγιστικές και η οδήγησή της αγγίζει νέα επίπεδα απόλαυσης. Ο κινητήρας V4 των 1.158 cc, με τους 168 ίππους και τα 12,8 kgm ροπής, είναι ο ιδανικός κινητήρας για ένα muscle bike, ικανός να συνδυάζει τη γραμμικότητα στις χαμηλές στροφές με την υψηλή ροπή σε όλο το φάσμα της λειτουργίας του.

Ο V4 Granturismo (που προέρχεται από το Desmosedici Stradale της Panigale και τη Streetfighter V4) είναι παράλληλα και αρκετά ομαλός στη λειτουργία του και απολαυστικός στις χαμηλές στροφές. Χαρακτηρίζεται επίσης από περιορισμένο κόστος συντήρησης, με το μεγάλο σέρβις ρύθμισης των βαλβίδων να γίνεται σε διαστήματα των 60.000 km (τιμή που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ για τις μοτοσυκλέτες). Ενώ είναι και ιδιαίτερα αποδοτικός σε κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων χάρη στο σύστημα απενεργοποίησης λειτουργίας των κυλίνδρων.

Αυτό το χαρακτηριστικό κλείνει την ανάφλεξη στους δύο πίσω κυλίνδρους, όχι μόνο όταν η μοτοσυκλέτα είναι σταματημένη, αλλά και όταν οδηγείται σε χαμηλές στροφές ή σε συγκεκριμένες συνθήκες μειωμένου φορτίου και απαιτήσεων από τον κινητήρα.,Οι επιδόσεις του V4 Granturismo των 168 ίππων, σε συνδυασμό με το πίσω ελαστικό 240/45 και μια ειδική σχέση μετάδοσης, της επιτρέπουν να επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε λιγότερο από 3''Τιμές που την κάνουν ...πύραυλο.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top