Volvo EX90: Αυτό είναι το ταμπλό του

Το μυστικό είναι η απλότητα στις οθόνες

Volvo EX90 ασφάλεια οθόνες

Εάν έχετε ποτέ ρωτήσει ένα τηλέφωνο ή έναν υπολογιστή «Τι θέλεις να κάνω;», με μία υποψία απελπισίας στη φωνή σας, γνωρίζετε πόση σύγχυση προκαλείται όταν καταρρέει η επικοινωνία με μία τεχνολογική συσκευή.Φανταστείτε τώρα τι θα μπορούσε να γίνει εάν μία τέτοια κατάρρευση συνέβαινε μέσα σε ένα αυτοκίνητο, καθώς μεταφέρεστε από το χειροκίνητο στο υποβοηθούμενο ή το αυτόνομο πρόγραμμα οδήγησης. Είναι ασφαλές να πούμε ότι αυτές είναι καταστάσεις στις οποίες πρέπει οπωσδήποτε να αποφευχθεί η αβεβαιότητα.

Έχοντας αυτό υπόψη, η Volvo έχει θέσει ως κορυφαία προτεραιότητα το να κάνουμε τη μετάβαση από το χειροκίνητο στο υποβοηθούμενο πρόγραμμα οδήγησης (και στο μέλλον, στο πρόγραμμα αυτόνομης οδήγησης) εύκολη και ενστικτώδη. Το ίδιο ισχύει και για την πρόσβαση στις διάφορες λειτουργίες, μέσω των οθονών του αυτοκινήτου: 

Έτσι ότι χρειάζεστε παρουσίαζεται με  έναν απλοποιημένο τρόπο.Στο Volvo EX90, την επερχόμενη αμιγώς ηλεκτρική ναυαρχίδα των SUV , μία μεγάλη κεντρική οθόνη σάς δίνει γρήγορη πρόσβαση στην πλοήγηση, τα media και το τηλέφωνό σας, καθώς και σε ρυθμίσεις και άλλες συνηθισμένες ενέργειες. Ανάλογα με το αν είστε σταθμευμένοι ή οδηγείτε, ή μιλάτε στο τηλέφωνο, μία ειδική προσαρμοστική γραμμή μενού θα προτείνει τις ενέργειες που έχουν περισσότερο νόημα για τη συγκεκριμένη κατάσταση.

Για πληροφορίες πιο σχετικές με την οδήγηση, όπως οδηγίες κατεύθυνσης, ενδείξεις ταχύτητας και αυτονομίας, υπάρχει μία δεύτερη, μικρότερη οθόνη ακριβώς πίσω από το τιμόνι. Και σε αυτήν, το όχημα προσαρμόζει την αλλαγή από το ένα πρόγραμμα στο άλλο, διασφαλίζοντας ότι ξέρετε τι να περιμένετε από το αυτοκίνητο - και τι 
περιμένει αυτό από εσάς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top