VESPA ELETTRICA RED; Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα

Υποστηρίζει τον αγώνα κατά των πανδημιών

VESPA ELETTRICA RED τιμή Ελλάδα

Η (VESPA ELETTRICA) RED, η Vespa Elettrica ντυμένη εξ ολοκλήρου στα κόκκινα, που γεννήθηκε από τη συνεργασία μεταξύ του Ομίλου Piaggio και της (RED), του μη κερδοσκοπικού οργανισμού που ιδρύθηκε από τους Bono και Bobby Shriver, θα είναι διαθέσιμη από τον Ιούλιο στα σημεία πώλησης Vespa. Η (VESPA ELETTRICA)RED θα διατίθεται στην έκδοση 45 km/h στην ενδεικτική τιμή των 6.590€, ενώ η έκδοση 70 km/h θα κοστίζει 7.190 €. Και οι δύο εκδόσεις εντάσσονται στο πρόγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά 2, λαμβάνοντας τη μέγιστη επιδότηση ύψους 800€.

Κάθε αγορά (VESPA ELETTRICA) RED θα οδηγεί σε δωρεά για την υποστήριξη του Global Fund, ενός από τους μεγαλύτερους χορηγούς παγκόσμιας υγείας στον κόσμο, για να υποστηρίξει μαζί με τη (RED) την καταπολέμηση των πανδημιών.

Η (RED), που πήρε το όνομά της από το χρώμα έκτακτης ανάγκης, ιδρύθηκε το 2006 για να προκαλέσει τη δέσμευση των εταιρειών στην καταπολέμηση της πανδημίας του AIDS. Σήμερα, πολεμά επίσης την επείγουσα απειλή του COVID και τις καταστροφικές επιπτώσεις του στις πιο ευάλωτες κοινότητες. Μέχρι σήμερα, η (RED) έχει δημιουργήσει σχεδόν 700 εκατομμύρια δολάρια για το Global Fund, βοηθώντας περισσότερους από 220 εκατομμύρια ανθρώπους.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top