Jeep: Καλοκαιρινή δράση και θέαμα 

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley MASTERS 2022

Jeep Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley MASTERS 2022

Οι επίσημοι Διανομείς της Jeep, Σφακιανάκης ΑΕΒΕ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Αφοί Ιωαννίδη ΑΕ στην Ξάνθη και ΠΥΡΑΜΙΣ ΕΠΕ στον Άγιο Νικόλαο θα βρεθούν δίπλα στις διοργανώσεις τονίζοντας τη άρρηκτη σύνδεση της μάρκας με την περιπέτεια, την άθληση, αλλά και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον. Το Beach Volley MASTERS 2022 περιλαμβάνει τέσσερις διοργανώσεις, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη και Αγ. Νικόλαο Κρήτης.

Η μεγάλη γιορτή του Beach Volley θα ξεκινήσει από την πόλη της Αθήνας, όπου για τέσσερις ημέρες, από τις 2 έως και τις 5 Ιουνίου, η πλατεία Συντάγματος θα φορέσει τα καλοκαιρινά της, αφού θα διασκευαστεί ώστε να φιλοξενήσει τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, η παρακολούθηση των οποίων θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρει η Θεσσαλονίκη (16-19/6) και η Ξάνθη (14-17/7), με τον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη (29-31/7) να ολοκληρώνει τη σειρά των αγώνων.

Σε όλες τις διοργανώσεις του θεσμού, η Jeep, μέσω του επισήμου δικτύου διανομέων της, θα δώσει το παρών υποστηρίζοντας την προσπάθεια χάρη και στα νέα, εξηλεκτρισμένα μοντέλα της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top