BMW: Οι πωλήσεις τα κέρδη και οι εργαζόμενοι

Διπλασίασε την παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων

BMW πωλήσεις κέρδη εργαζόμενοι

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

Το οικονομικό έτος 2021, το BMW Group πούλησε πάνω από 2,5 εκατομμύρια αυτοκίνητα και περισσότερες από 194.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2021 ήταν 16,1 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 111,2 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2021, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 118.909 ατόμων.

Οι βασικοί παράγοντες πίσω από το μετασχηματισμό της παραγωγής του BMW Group, είναι οι εξελίξεις στην αγορά αυτοκινήτου και οι προδιαγραφές γύρω από την κλιματική αλλαγή. Το BMW Group, ήδη διπλασιάζει την παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων του το 2022, έχοντας παραδώσει πάνω από 35.000 αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα στους πελάτες του, μόνο το πρώτο τρίμηνο. Την ίδια στιγμή, οι πιο πρόσφατες τεχνικές καινοτομίες, υποστηρίζουν την εταιρεία στη σημαντική συμβολή της στην προστασία του κλίματος και τη βιωσιμότητα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top