Έρχεται η νέα ηλεκτρική BMW iX1 

Πέρασε με επιτυχία τις δοκιμές στον πάγο

BMW iX1 άφιξη δοκιμές

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την τρίτη γενιά της BMW X1 – και το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό, πολυτελές compact Sports Activity Vehicle (SAV). Η νέα BMW iX1 (συνδυασμένη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας: 18,4 – 17,3 kWh/100 km στον κύκλο WLTP, εκπομπές CO2: 0 g/km, ηλεκτρική αυτονομία: 413 – 438 km στον κύκλο WLTP, τιμές στον κύκλο NEDC: – , οι εκτιμώμενες τιμές βασίζονται στο τρέχον στάδιο εξέλιξης του αυτοκινήτου) έχει τώρα ολοκληρώσει με επιτυχία τις δοκιμές δυναμικής οδήγησης στο κέντρο χειμερινών δοκιμών του BMW Group στο Arjeplog, στη βόρεια Σουηδία.

Σε χιονισμένους δρόμους και ειδικά προετοιμασμένες πίστες πάγου γύρω από την πόλη Arjeplog κοντά στον Αρκτικό Κύκλο, μαζί με τις εκδόσεις με συμβατικό και plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης της νέας BMW X1, η νέα iX1 πέρασε με επιτυχία τις προβλεπόμενες δοκιμές για τα συστήματα μετάδοσης κίνησης και πλαισίου. Ως εκ τούτου, ένα ακόμα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο του BMW Group έφτασε στην τελική φάση της διαδικασίας εξέλιξης.


Η BMW iX1 είναι το τρίτο SAV της μάρκας που διαθέτει ένα αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης και θα προστεθεί στην γκάμα μοντέλων αμέσως μετά το λανσάρισμα της νέας BMW X1, που προγραμματίζεται για το φθινόπωρο του 2022. Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο βασίζεται σε μία ευέλικτη αρχιτεκτονική και θα παράγεται στην ίδια γραμμή συναρμολόγησης με τις εκδόσεις με θερμικούς κινητήρες και plug-in υβριδικά σύνολα του compact SAV.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top