CUPRA EKS: Σας αποκαλύπτουμε τους οδηγούς

Δείτε τις αλλαγές που έγιναν

CUPRA EKS οδηγοί αλλαγές

Η CUPRA EKS αποκάλυψε το συναρπαστικό line up των οδηγών της για το φετινό FIA ETCR με τους Tom Blomqvist και Adrien Tambay να ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον περσινό πρωταθλητή του ETCR Mattias Ekström και τον Jordi Gené.  

Όταν θα κάνει το αγωνιστικό του ντεμπούτο το 2022 στον εναρκτήριο γύρο του Παγκόσμιου Κυπέλλου Αυτοκινήτων FIA ETCR eTouring στο Pau Ville στη Γαλλία (6-8 Μαΐου), το CUPRA e-Racer θα εμφανιστεί με ολοκαίνουργια χρώματα. Το νέο εντυπωσιακό χρώμα του αμαξώματος με ζωηρές πράσινες και βιολετί αποχρώσεις με διάσπαρτες κίτρινες πινελιές νέον, είναι ένας σχεδιασμός εμπνευσμένος και επηρεασμένος από τον ψηφιακό κόσμο και σηματοδοτεί μία επαναστατική αλλαγή στην αισθητική της μάρκας.

Θα υπάρξουν επίσης κι άλλες καινοτομίες πέρα από την εμφάνιση. Το βάρος του CUPRA e-Racer έχει βελτιωθεί ενώ τα ενισχυμένα μέρη του το καθιστούν πιο στιβαρό. Το αυτοκίνητο θα διαθέτει επίσης αφαιρούμενα πλαστικά παράθυρα που θα επιτρέπουν ιατρική πρόσβαση στο πιλοτήριο όταν η είσοδος μέσω των θυρών είναι εκ των πραγμάτων διακινδυνευμένη ή αδύνατη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top