Goodyear: Ποιο... καλοκαιρινό βραβείο πήρε

Κέρδισε το βραβείο του «Kατασκευαστή Θερινών Ελαστικών 2022»

Goodyear βραβείο Auto Bild Kατασκευαστής Θερινών Ελαστικών 2022

το κορυφαίο γερμανικό περιοδικό Auto Bild ανακήρυξε τη Goodyear ως τον «Κατασκευαστή Θερινών ελαστικών 2022», δηλώνοντας ότι «τα καλύτερα θερινά ελαστικά κατασκευάζονται από την Goodyear» αναγνωρίζοντας έτσι τα βραβευμένα προϊόντα σε όλη τη γκάμα ελαστικών Goodyear που προσφέρουν «εξαιρετική δυναμική και κορυφαία απόδοση» με βιώσιμο τρόπο .

.
Το βραβείο αυτό, που δημοσιεύτηκε στο τεύχος του Auto Bild στις 13 Απριλίου 2022, 2 έρχεται σε συνέχεια ενός πρόσφατου σερί πολύ καλών αξιολογήσεων των ελαστικών Goodyear, από το ίδιο περιοδικό,μεταξύ των οποίων τα  Eagle F1 Asymmetric 6 3, EfficientGrip 2 SUV 4 και EfficientGrip Performance 2. 5.Το Auto Bild αξιολόγησε τα «θερινά ελαστικά της Goodyear ως τα καλύτερα», υποστηρίζοντας ότι «τα νέα μοντέλα ελαστικών της Goodyear πείθουν τόσο με την δυναμική απόδοση και τις κορυφαίες επιδόσεις όσο και με την έμφαση στη βιωσιμότητα και το βλέμμα στο μέλλον».
Επιπλέον, η πρόσφατη αυτή επιτυχία αποτελεί συνέχεια της ανάδειξης της Goodyear από το Auto Bild ως την «Κορυφαία κατασκευάστρια εταιρεία all season ελαστικών» για το 2020 και το 2021, με ιδιαίτερη έμφαση στο Vector 4Seasons Gen-3. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top