Pirelli: Η νέα γενιά ελαστικών Scorpion

Οι μεγάλες προσδοκίες της εταιρείας

Pirelli Scorpion ελαστικά νέα γενιά

Η Pirelli αποκάλυψε τη  νέα γκάμα ελαστικών Scorpion που προορίζεται για την κατηγορία Sport Utility Vehicles (SUV), η οποία προβλέπεται ότι θα γίνει η δημοφιλέστερη στον κόσμο. Το νέο Scorpion έχει εξελιχθεί προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί στο μεγαλύτερο βάρος, το υψηλό κέντρο βάρους, στα μοναδικά μηχανικά χαρακτηριστικά και τη δυναμική συμπεριφορά που αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά των σύγχρονων SUVs.

Η οικογένεια ελαστικών Scorpion έχει το μεγαλύτερο αριθμό εγκρίσεων τύπου για ηλεκτρικά ή plug-in υβριδικά αυτοκίνητα σε ολόκληρη την προϊοντική γκάμα της Pirelli, μία διαδικασία που ξεκίνησε με την προηγούμενη γενιά και συνεχίζεται ακόμα και σήμερα με τα τελευταία προϊόντα. Τα ελαστικά αυτά είναι αναγνωρίσιμα μέσω της σήμανσης ‘Elect’ στα πλαϊνά του ελαστικού. Μεταξύ των τεχνολογιών αιχμής που προσφέρει η νεώτερη γκάμα ελαστικών της Pirelli, αρκετές διατίθενται προαιρετικά: Το Pirelli Noise Cancelling System (PNCS) βοηθά στη μείωση των θορύβων από το δρόμο μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ οι τεχνολογίες Run Flat και Seal Inside συνεισφέρουν στη συνέχιση του ταξιδιού μετά από ένα κλατάρισμα.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της αναβαθμισμένης γκάμας – με το Summer Scorpion, το Scorpion All Season SF2 και τo νέο Scorpion Winter 2 – παρουσιάστηκαν από τον Francesco Sala, Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Pirelli για την Ευρώπη, τον Aldo Nicotera, Εμπορικό Διευθυντή για την Ευρώπη και τον Paolo Brivio, Επικεφαλής Προϊοντικής Εξέλιξης, σε διεθνή συνέντευξη τύπου που μεταδόθηκε διαδικτυακά.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top