Ducati: Αποκαλύπτουμε την συλλεκτική έκδοση XDiavel Nera

Θα την αποκτήσουν μόνο 500 τυχεροί

Ducati XDiavel Nera συλλεκτική έκδοση

Συνεργάτης της Ducati σε αυτό το project το τμήμα Interiors in Motion του Οίκου κατασκευής πολυτελών επίπλων Poltrona Frau. Η XDiavel Nera θα παραχθεί σε ειδική, αριθμημένη έκδοση 500 μοτοσυκλετών.· Χαρακτηρίζεται από μια κομψή “Black on Black” εμφάνιση και από μια ιδιαίτερη σέλα με δυνατότητα εξατομίκευσης, κατασκευασμένη από δέρμα Pelle Frau.  

Η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πέντε διαφορετικά χρώματα για τη σέλα και η παράδοση ενός μπρελόκ και μιας ασορτί θήκης εγγράφων μοτοσυκλέτας εμπλουτίζουν τον χαρακτήρα μιας μοτοσυκλέτας, χαρακτηριστικό γνώρισμα της οποίας είναι η εξατομίκευση.


Την τέλεια έκφραση αυτού του συγκερασμού αποτελούν τα χαρακτηριστικά του κινητήρα Testastretta DVT 1262, ο οποίος, σε συνδυασμό με τη μετάδοση μέσω ιμάντα, διασφαλίζει ομαλή μεταφορά της δύναμης στις χαμηλές στροφές και μια ομαλή καμπύλη έως τις υψηλότερες στροφές. Ο Testastretta DVT 1262, ξεκάθαρα ορατός στο κέντρο της μοτοσυκλέτας, είναι προσαρμοσμένος στις προδιαγραφές Euro5 και αποδίδει μέγιστη ισχύ 160 ίππων στις 9.500 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 13,0 κιλών στις 5.000 σ.α.λ.


Η XDiavel Nera διαθέτει ένα πανίσχυρο σύστημα πέδησης εξοπλισμένο με λειτουργία ABS Cornering. Μπροστά υπάρχουν μονοκόμματες δαγκάνες Brembo M50 και δύο δίσκοι 320 χιλιοστών, ενώ πίσω βρίσκουμε έναν μονό δίσκο 265 χιλιοστών.Η XDiavel είναι το μοντέλο techno-cruiser της Ducati που εκφράζει τη δύναμη των αντιθέσεων, συνδυάζοντας τη χαρακτηριστική χαλαρή cruiser διάθεση με τον σπορ χαρακτήρα και τις εντυπωσιακές επιδόσεις της Ducati.Αποτέλεσμα είναι μια μοτοσυκλέτα μοναδική σε χαρακτήρα και αισθητική ποιότητα, που αποπνέει ιταλική σχεδίαση, η οποία θα παραχθεί σε αριθμημένη έκδοση που θα περιοριστεί στις 500 μοτοσυκλέτες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top