Τριπλό βάθρο για τη Ducati στο φινάλε της σεζόν

Ποιοι διακρίηθηκαν

Ducati MotoGP τριπλό βάθρο

Με ένα εντυπωσιακό τριπλό βάθρο, το πρώτο στην ιστορία της και τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας στο MotoGP, έκλεισε η Ducati την εφετινή σεζόν. Ο τίτλος για τη Ducati Lenovo Team ήρθε να προστεθεί σε αυτόν των κατασκευαστών, που είχε ήδη εξασφαλίσει η Ducati από τον προηγούμενο αγώνα.

Στο Gran Premio de la Comunidad Valenciana, το τελευταίο Grand Prix της σεζόν για το MotoGP, που πραγματοποιήθηκε στο Circuit Ricardo Tormo, έξω από τη Βαλένθια, οι Pecco Bagnaia και Jack Miller, αναβάτες της Ducati Lenovo Team ανέβηκαν στην πρώτη και τρίτη θέση του βάθρου, έχοντας ανάμεσά τους τον Jorge Martin, επίσης με Ducati, της ιδιωτικής ομάδας Pramac Racing Team. Αξίζει να σημειωθεί ότι με το αποτέλεσμα αυτό, ο νεαρός αναβάτης αναδείχθηκε “rookie της χρονιάς”. 

Με την ολοκλήρωση της σεζόν του 2021, οι αναβάτες της Ducati Lenovo Team θα έχουν μόνο λίγες μέρες ρεπό, καθώς στις 18 και 19 Νοεμβρίου έχουν προγραμματισμένες χειμερινές δοκιμές στο Circuit de Jerez - Angel Nieto, εν όψη της προετοιμασίας για τη σεζόν 2022. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top